Korkealaatuiset kodinkoneet
suunniteltu Australiassa juuri sinulle.
 

" Vanhaa sanontaa lainaten: hyvästä LAADUSTA kannattaa maksaa, sillä LAATU kestää aikaa " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

OPTIMUM 8200 V.S Nutribullet - Vertailu & Arvio

Myymme maailmanlaajuisesti arvostettuja Optimum nopeatempoisia tehosekoittimia, jotka monet osapuolet (kuten Choice and on Product Review Australia) ovat arvioineet yhdeksi korkealaatuisimmista tehosekoittimista markkinoilla, joka on kestävämpi ja tehokkaampi kuin NutriBullet samoissa tehtävissä ja paljon muuta.

 

Optimum pystyy tekemään monia tehtäviä, joihin NutriBullet ei pysty. Tärkeimmät näistä tehtävistä ovat: 

- Marjojen ja hedelmien jäädyttäminen jäätelön ja sorbettien valmistamiseksi

- Jään murskaus

- Pehmeän pähkinävoin valmistus

- Keittojen lämmittäminen (vain vettä ja vihanneksia sekoittamalla)

- Taikinan vaivaaminen

- Kovien mausteiden jauhaminen

- Ruuanvalmistusaineksien paloittelu ja pilkkous

- Omelettiainesten sekoitus

- Itsepuhdistuva toiminto

 

20 euron alennuskuponki voimassa rajoitetun ajan:: NUTRIBULLET2016FI

Käytä kuponki, kun menet kassalle

 

Alla on vertailu australialaisen Optimum-tehosekoittimen ja NutriBulletin välillä: 

 

 

OPTIMUM Tehosekoitin

 

NutriBullet

 MOOTTORI (Max):

 

2,238 Wattia

 

600 Wattia

 Nopeus:

 

38,000 kpm

 

10,000 kpm

 Ääni:

 

80dB

 

Ei ilmoitettu

 Käyttö:

 

Yksityis

 

Yksityis

 Terä:

 

Ruostumaton teräs

 

Ruostumaton teräs

 Keittojen lämmitys & jäätelöiden jäädytys:

 

Kyllä

 

Ei

 Takuu:

 

5 vuotta

 

1 vuosi

 Vaihteisto:

 

Metallia

 

Muovia

 Kannun/jalustan akseli:

 

Metallia

 

Muovia

20 euron alennuskuponki voimassa rajoitetun ajan: NUTRIBULLET2016FI

 Käytä kuponki, kun menet kassalle

OPTIMUM 8200 V.S Nutribullet - Vertailu & Arvio

Hinta : 295 €

240 €

The Optimum 8200 sisältää:

 • 2L kannu (UL, CE ja FDA hyväksytty, ei sisällä  BPA:ta)
 • 6-sakarainen terä ruostumatonta terästä kuivaan ja nestemäiseen käyttöön
 • Sekoitinvarsi, joka auttaa sekoittamisessa
 • Asiantunteva asiakastukemme auttaa ongelmatilanteissa
 • Kansainvälinen takuu

Klikkaa TÄSTÄ saadaksesi lisätietoa osista ja lisätarvikkeista

MOOTORI: 3 hevosvoiman moottori
SÄHKÖKÖÄYTTÖISET:
Automaattiset sekoitustoiminnot, LOW, MED ja HIGH nopeudet

KANNU:
2L lämmönkestävä polykarbonaattikannu
Laitteella on FDA:n, UL:n ja EU :n elintarviketurvallisuuskomission hyväksyntä.

JÄNNITE: 220-240V/50-60HZ
TEHO: 3 HV
ÄÄNI: 85 dB
Laitteen mitat:: 19*22*46cm
Laitteen paino: 4.5KGS

TOIMINNOT YKSITYISKÄYTTÖÖN

  • Hedelmäsmoothiet Optimum on suunniteltu valmistamaan parhaat hedelmäsmoothiet murskaten jään ja hedelmät sekunneissa.


  • Vihreät smoothiet Käytät sitten lehtikaalia, salaattia, selleriä, pinaattia, minttua, kurkkua, banaania tai porkkanaa, Optimum-tehosekoitin takaa pehmeän ja säikeettömän lopputuloksen.


  • Pähkinöiden ja siementen hienontaminen Optimumin kuusisakaraisen terän ansiosta kokonaisten siementen, papujen ja riisien hienontaminen sekä taikinan vaivaaminen käy kädenkäänteessä.


  • Jään murskaus 3 hevosvoiman moottorin ansiosta Optimum murskaa suuret määrät jäätä sekunneissa, mikä tekee jäätelön, smoothien ja jäähilejuomien teosta helppoa.


  • Pähkinävoit Suklaa, hasselpähkinä, pähkinävoi, mantelivoi..vain mielikuvitus on rajana ! Optimum valmistaa maukkaimmat lisäaineettomat pähkinävoit ainoastaan yhtä raaka-ainetta käyttäen.


  • Pähkinämaidot Lisää pähkinät ja vähän vettä, sekoita, siivilöi ja saat luonnollisen maidottoman kasvipohjaisen maidon.  • Jäätelöt jäisistä hedelmistä tai marjoista Optimum muuntaa lempihedelmäsi tai –marjasi rasvattomaksi ja lisäaineettomaksi annokseksi kaunista jäätelöä, josta ei tarvitse potea huonoa omatuntoa.

  • Lämpimät keitot Samalla tehosekoittimella, jolla voit valmistaa jäätelöä, voit valmistaa myös höyryävän lämpimiä keittoja kaikista luonnollisista aineksista vain kymmenessä minuutissa ! Tämän mahdollistaa Optimumin hurjalla nopeudella pyörivä terä (44 000 kpm), joka kuumentaa keiton hankausenergialla.


  • Levitteet ja dipit Pidät sitten silkkisen pehmeästä hummuksesta tai paksusta tomaattisalsasta, Optimum auttaa sinua valmistamaan parhaat levitteet ja dipit, joista ei valinnanvaraa puutu.


  •  Tuoreet hedelmämehut Optimum sekoittaa helposti kokonaiset hedelmät ja kasvikset kuorineen valmistaen terveellisen ja kuitupitoisen mehun. Parasta on, että kaikki hedelmien ja kasvisten osat käytetään hyväksi, joten jätettä ei tule ja laitteen puhdistaminen on nopeaa ja helppoa.


  • Cocktailit  Voit valmistaa cocktailit ravistamalla, sekoittamalla tai jään kanssa. Vain muutamassa sekunnissa jäinen herkku on valmis.

 • Munakkaat Samalla menetelmällä kuin Optimum pystyy valmistamaan höyryävän lämpimiä keittoja, terien hankausta hyödyntämällä voit valmistaa myös munakkaita vain muutamassa minuutissa !

30 päivän vaihto- ja palautusoikeus

* Vaaditut tiedot

Normaali hinta: 295 €

Erikoishinta: 240 €

Normaali hinta: 295 €

Erikoishinta: 240 €

Hintaan sisältyy ALV, mutta ei 10 € toimitusmaksua.

Optimum© on yksi markkinoiden korkealaatuisimmista tehosekoittimista
Klikkaa tästä verrataksesi sen osia muihin merkkeihin

Markkinoiden kattavimman takuun piiriin sisältyy moottori & osat,
työ & lähetyskulut & asiakastuki

 • Kivien jauhaminen sekunneissa!

 • 1 tehosekoitin - 15 toimintaa!

 • Johdanto

  Optimum Appliances, johtava tehosekoitinvalmistaja, joka myy kahta maailman korkelaatuisinta tehosekoitinta, Optimum 9200 - 2nd Generation ja Optimum 9400 esittelee nyt uuden edullisemman yksityiskäyttöön tarkoitetun tehosekoittimen kilpaillakseen halvempien kipailijoidensa kanssa. Optimum 8200:n on valmistanut JTC Electronics ja se on identtinen yksityiskäyttöön tarkoitetun Omniblend V ja I:n kanssa.

   

 • Moottori

  Vortex tehosekoittimen tärkein komponentti on moottori ja sen teho. Optimum 8200 tehosekoittimessa on 3 hevosvoiman moottori, jonka ansiosta se pystyy helposti miksaamaan kovimmatkin ainekset ja on muita yksityiskäyttöön tarkoitettuja tehosekoittimia kestävämpi. Optimum sekoittaa hedelmiä, vihanneksia, pähkinöitä, siemeniä ja jäätä pehmäksi koostumukseksi, josta on helppo valmistaa keittoja, jäätelöä, pähkinävoita ja kastikkeita. 38 000 kpm nopeudella, Optimumia voi käyttää myös jauhamaan siemeniä ja murskaamaan jäätä.

  Voit katsoa Optimum tehosekoittimen monia toimintoja tarkemmin valmistajan Internet-sivuilta: http://www.optimum-appliances.com/domestic-buyers.html

 • Terät

  Optimumin teräosa on erityisestä metalliseoksesta valmistettua ruostumatonta terästä, joka on tehty tilaustyönä Japanissa, jotta raaka-aineet sekottuisivat nopeammin, tehokkaammin ja pehmeämmiksi. Kun suurimmalla osalla tehosekoittimista on 2-sakarainen tai 4-sakarainen teräosa, Optimum-tehosekoittimet on varustettu ainutlaatuisella 6-sakaraisella terällä, jonka ansiosta se sekoittaa helposti paksuimmatkin ainekset. Kaksi alaspäinosoittavaa lisäterää on suunniteltu estämään minkään sakean ruuan jumittumista ja tyhjiön luomista kannun pohjaan.

  Terä on turvallisesti ruuvattu kiinni aksellin, joka yhdistää terän vaihteistoon - tämä toimii liitoskohtana istukalle, kun koottu kannu ja teräosa asetetaan moottoriosan päälle. Laitteen kuusi terää ovat monikäyttöisiä, joten Optimumin käyttäjä voi huoletta yhdistää kuivia ja nestemäisiä aineksia helposti ja tehokkaasti. Tämän tehokkaan ja monitahoisen terän ansiosta Optimumin ominaisuudet ylittävät kirkkaasti kilpailijoitten laitteet ja tekee tehosekoittimen käytöstä miellyttävän kokemuksen.

 • Kestävyys

  Kun tavallisissa tehosekoittimissa on tuuletusmoottori, joka käy maksiminopeudella joka käyttökerralla aiheuttaen moottorin nopean loppuunpalamisen, Optimum käyttää laitteissaan patentoitua hiiliharjamoottoria, joka on optimoitu käyttämään vain tarvittavan määrän tehoa -joten Optimumin moottori kestää ennemminkin vuosikymmeniä kuin joitakin kuukausia.

  Lisäksi Optimumin moottorissa on ylikuumenemisen estokytkin, jonka suojaa moottoria ylikuormituksen sattuessa. Tavallinen termosylikuumenemissuoja, joka löytyy suurimmasta osasta tehosekoittimia ei vedä tälle vertoja, koska käyttäjä voi jatkaa tehosekoittimen käyttöä, ilman että hänen täytyy odottaa moottorin jäähtymistä ylikuumenemisen ja sammumisen jälkeen. Optimumin hiiliharjamoottori on ylivoimaisesti paras tehosekoitinmoottori  niin ammatti- kuin yksityiseen käyttöön jättäen kilpailijoiden teknologian kauas taakse.

  Vimeaikaisten testien mukaan Optimum on myös hiljaisempi kuin kilpailijansa vain 83.8 desibelillä. Tärkeä ominaisuus, kun tehosekoitinta käytetään perheissä tai hiljaisessa kahvilassa/ravintolassa. Uusi äänisuoja vähentää laitteen ääntä entisestään 50% lisää alle 40 desibeliin tehden Optimumista markkinoiden hiljaisimman tehosekoittimen!

 • Optimum vs. muut mallit

  Optimum 8200 on loistava, edullinen tehosekoitin, joka pystyy moniin niistä toiminnoista, joita odotetaan nopeatempoiselta tehosekoittimelta. Optimum 8200:ssa ei kuitenkaan ole kaikkia niitä osia, jotka tekevät  9200 - 2nd Generation ja 9400 malleista parhaiten myyvät tuotteemme. 8200 on suunniteltu pelkästään kotikäyttöön, eikä siihen kuulu automaattista vääntömomentin kontrollia, joka kuuluu Vitamixiin ja toisiin Optimum-malleihin eikä se ole yhtä kestävä ja tehokas kuin 9200 - 2nd Generation ja 9400-mallit.

  Edullisena vaihtoehtona, Optimum 8200 vastaa varmasti odotuksiin vetäen vertoja muille samanhintaisille tehosekoittimille ja sillä on hyvä hinta-laatu-suhde. Jos haluat vertailla eri Optimum tehosekoitinmalleja, klikkaa tästä (vertailu löytyy viimeisestä kappaleesta).

   

  Alla on muutamia linkkejä itsenäisiin arvioihin Optimum-tehosekoittimesta:

  1. -          http://www.productreview.com.au/p/optimum 9200 - 2nd Generation.html
  2. -          http://www.productreview.com.au/p/optimum-9400.html
  3. -          http://kimmithgone.com/the-art-of-blending/
  4. -          http://www.therawfoodmum.com/optimum 9200-9400-9900-blender-review-2/
  5. -          http://omnomally.com/2013/10/08/optimum-9200-blender-review/
  6. -          http://www.healthyeah.co.nz/1/post/2013/11/optimum-9400-the-blender-review.html
  7. -          http://perthrawfoodies.com.au/category/blender-reviews/
  8. -          http://www.froothie.com/pdfFiles/2013_10_20_VitaEasyReviewFinal.pdf
  9. -          http://www.productreview.com.au/p/froothie.html

 • Mitä voit tehdä

  Hedelmäsmoothiet - Optimum on suunniteltu valmistamaan parhaat hedelmäsmoothiet niin yksityiseen kuin ammatilliseen käyttöön murskaten jään ja hedelmät sekunneissa.

  Vihreät smoothiet Käytät sitten lehtikaalia, salaattia, selleriä, pinaattia, minttua, kurkkua, banaania tai porkkanaa, Optimum-tehosekoitin takaa pehmeän ja säikeettömän lopputuloksen.

  Pähkinöiden ja siemenien hienontaminen Optimumin kuusisakaraisen terän ansiosta kokonaisten siementen, papujen ja riisien hienontaminen sekä taikinan vaivaaminen käy kädenkäänteessä.

  Jään murskaus Ammatillisen tason 3 hevosvoiman moottorin ansiosta Optimum murskaa suuret määrät jäätä sekunneissa, mikä tekee jäätelön, smoothien ja jäähilejuomien teosta helppoa.

  Pähkinävoit Suklaa, hasselpähkinä, pähkinävoi, mantelivoi..vain mielikuvitus on rajana ! Optimum valmistaa maukkaimmat lisäaineettomat pähkinävoit ainoastaan yhtä raaka-ainetta käyttäen.

  Pähkinämaidot Lisää pähkinät ja vähän vettä, sekoita, siivilöi ja saat luonnollisen maidottoman kasvipohjaisen maidon.

  Jäätelöt jäisistä hedelmistä tai marjoista Optimum muuntaa lempihedelmäsi tai –marjasi rasvattomaksi ja lisäaineettomaksiannoksesksi kaunista jäätelöä, josta ei tarvitse potea huonoa omatuntoa.

  Lämpimät keitot Samalla tehosekoittimella, jolla voit valmistaa jäätelöä, voit valmistaa myös höyryävän lämpimiä keittoja kaikista luonnollisista aineksista vain kymmenessä minuutissa ! Tämän mahdollistaa Optimumin hurjalla nopeudella pyörivä terä (44 000 kpm), joka kuumentaa keiton hankausenergialla.

  Levitteet ja dipit Pidät sitten silkkisen pehmeästä hummuksesta tai paksusta tomaattisalsasta, Optimum auttaa sinua tvalmistamaan parhaat levitteet ja dipit laajasta valikoimasta.

  Tuoreet hedelmämehut Optimum sekoittaa helposti kokonaiset hedelmät ja kasvikset kuorineen valmistaen terveellisen ja kuitupitoisen mehun. Parasta on, että kaikki hedelmien ja kasvisten osat käytetään hyväksi, joten jätettä ei tule ja laitteen puhdistaminen on nopeaa ja helppoa.

  Munakkaat Samalla menetelmällä kuin Optimum pystyy valmistamaan höyryävän lämpimiä keittoja, terien hankausta hyödyntämällä voit valmistaa myös munakkaita vain muutamassa minuutissa !

  Ruoka-aineitten pilkkous - Enää et tarvitse veistä! Paloita ja pilko vain muutamassa sekunnissa Optimumillasi ja säästä energiasi täydellisen energian valmitamiseen!

  Taikina -  Kun olet jauhannut jauhon, käytä samaa kannua vaivaamaan taikinan, joka on hetkessä valmis uuniin.

  Kastikkeet - Valmista hetkessä salaattikastikkeita, jotka ovat tuoreista aineksista ja täynnä makua.

  Itse-puhdistautuva - Ei tarvetta pesukoneelle, vain vähän vettä ja saippuaa ja Optimum pesee itsensä 20 sekunnissa.

   


 • Lupauksemme

  Asiakassuhteemme ei pääty ostopäätöksen tekemiseen, ostat sitten Optimumin tai jonkin muun tehosekoittimen. Tehosekoittimet ovat ainulaatuisia ja hienostuneita laitteita, ja jotta hyödynnät sitä niin hyvin kuin mahdollista, tarvitset neuvoja ja suositteluja asiantuntijoilta.

  Asikastukemme Froothiella on aina puhelinsoiton päässä maanantaista perjantaihin 9-17.

  Lisätietoa siitä, mikä tekee Optimum tehosekoittimesta paremman ja kestävämmän kuin kilpailijansa, löydät täältä.


   

 • Yhteenveto

  Jos etsit tehosekoitinta, joka vetää vertoja suosituille Vitamix ja Blentec -tehosekoittimille, suosittelemme Optimum 9200 - 2nd Generation ja 9400 -malleja. Jos taas etsit tehosekoitinta, joka on tehokkaampi kuin halvempilaatuiset Ninja tai Nutribullet -tehosekoittimet, Optimum 8200 on sinun valintasi! Se on identtinen Omniblend V kanssa ja saat sen halvemmalla hinnalla.

   

Lisätietoa

Kaikkien palautteiden aitous on tarkistettu

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Optimum-tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä Suomessa

PayPal Logo

YHTEYSTIEDOT

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 4, 173-181 Rooks Road
  Vermont VIC 3133
  Australia
 • Y-rekisteritunnus : NL 824103099B01
  Asiakaspalvelu : [email protected]

INSTAGRAM