442033189700
Korkealaatuiset kodinkoneet
suunniteltu Australiassa juuri sinulle.
 

" Vanhaa sanontaa lainaten: hyvästä LAADUSTA kannattaa maksaa, sillä LAATU kestää aikaa " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Mehubaarin perustaminen

 


Froothie voi auttaa kaikissa mehubaarin toimintoihin liittyvissä asioissa. Suosituimmat tarjoamistamme palveluista ovat:

 

LIIKETOIMINTASUUNNITELMA

Ennen liiketoiminnan aloittamista ja vaivalla ansaitun pääoman sijoittamista, on tärkeää saada oikeanlainen käsitys sekä yrityksen perustamiskustannuksista, että juoksevista kuluista. Kun kustannukset on otettu huomioon, pystyt laskemaan tarvittavan myyntimäärän kannattavuusrajan saavuttamiseksi ja voiton tuottamiseksi.

Autamme sinua alustavan liiketoimintasuunnitelman luomisessa käyttäen muokattavaa taulukkolaskentaohjelmaa arvioidaksemme perustamis- ja toimintakustannukset. Näin määritämme aikavälin, jonka aikana yritys alkaa tuottamaan voittoa eri myyntiarvioiden perusteella.

 

LAITTEIDEN JA TUOTTAJIEN SUOSITTELU

Säästät aikaa ja vältät kalliiksi tulevia virheitä, kun käytät listaamme suosittelemistamme laitteista, jotka sopivat juuri sinun liiketoimintaasi ja toimintatiloihisi.
 
Tarjoamme myös listan suosittelemistamme tuottajista niin tärkeimmille laitteille kuin aineksille ja kulutustuotteille. Pystymme usein tarjoamaan etukäteen neuvottelemamme hinnat; mutta sinulla on myös mahdollisuus valita tuottajasi itse heidän hintojensa ja palveluidensa perusteella.

 

RÄÄTÄLÖIDYN MENUN LUOMINEN

Autamme sinua luomaan oman räätälöidyn menusi kasvavasta, yli 50 eri mehu- ja smoothiereseptien joukosta, jotka ovat kaikki kokeiltuja, testattuja ja herkullisia. Jokaisesssa reseptissä on oikea määrä aineksia niin pienen, keskikokoisen kuin suuren juoman tekemiseen, joten saat yhteensä yli 150 juomareseptiä! 

Näitä reseptejä on kehitetty, paranneltu ja kokeiltu useiden vuosien ajan, jotta ne tuottavat mahdollisimman vähän hävikkiä ja takaavat mahdollisimman paljon lojaalisia asiakkaita. Voimme myös hyödyntää omaa Mehubaariamme uusien, juuri sinun baariisi sopivien juomien kehittämiseen.
 
Tähän palveluun sisältyy älykäs taulukkolaskentaohjelma, jonka avulla voit helposti analysoida jokaisen menusi juoman kustannuksen ja voittomarginaalin vaihtamalla minkä tahansa aineksen yksikköhintaa.

 

OMISTAJAN/LIIKKEENJOHTAJAN KOULUTUS JA KONSULTOINTI PAIKAN PÄÄLLÄ

Froothie räätälöi sopivan  koulutuspaketin uuden liiketoimintasi tarpeisiin. Tähän koulutukseen voi sisältyä mitä tahansa mehubaarin toimintaan liityvää, kuten:
 • Laitteisiin tutustuminen
 • Hedelmien ja vihannesten valmistaminen
 • Mehun ja smootheitten valmistaminen
 • Hallinnolliset asiat
 • Varaston ja henkilökunnan hallinta
 • Asiakaspalvelukoulutus
 • Ruokaturvallisuus-/ terveys- ja hygieniakoulutus
Voimme myös konsultoida muissa asioissa, kuten  baarin designissa sekä järjestelmien ja käytäntöjen kehittämisessä.

 

NEUVONTAA PUHELIMITSE

Voit aloittaa liiketoimintasi huoletta, sillä saat neuvoja puhelimitse aine kun tarvitset. Autamme sinua mielellämme! On kyse sitten suuremmista ongelmista tai yksinkertaisista kysymyksistä, olemme todennäköisesti kohdanneet saman tilanteen aikaisemmin 20 -vuotisen mehu- ja smoothiemarkkinakokemuksemme aikana ja voimme neuvoa sinut oikeaan suuntaan. Olemme sitoutuneita auttamaan sinua luomaan menestyvän liiketoiminnan.
 

VOIMME AUTTAA SINUA MYÖS SEURAAVISSA ASIOISSA:

 • Neuvoja markkinoinnissa / esitteitten ja mainoslehtisten luomisessa / kanta-asiakasohjelman luomisesssa
 • Mehubaareille sopivat nettisivupohjat ja taulukot
 • Palkkakuitit ja tuntilomakkeet
 • Työntekijän käsikirjat
 • Muistilistat baarin toimintaan ja ylläpitoon
 • Neuvontaa terveys- ja turvallisuusmääräyksistä
 • Alustava myyntipistejärjestelmän perustaminen

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Optimum-tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä Suomessa

PayPal Logo

YHTEYSTIEDOT

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Y-rekisteritunnus : NL 824103099B01
  Asiakaspalvelu : [email protected]

INSTAGRAM