442033189700
Korkealaatuiset kodinkoneet
suunniteltu Australiassa juuri sinulle.
 

" Vanhaa sanontaa lainaten: hyvästä LAADUSTA kannattaa maksaa, sillä LAATU kestää aikaa " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Tietoa Froothiesta

 

 


Froothie – Optimum© jälleenmyyjä

Froothien tarina alkoi pienestä australialaisesta yrityksestä, joka oli erikoistunut myymään terveellisiä hedelmiä ja kasviksia sekä laitteita kahviloille ja hedelmäbaareille kannustaen niitä muuttamaan valikoimaansa terveellisemmäksi Froothie-juomilla (leikkisä nimimuunnos Smoothie-juomasta).

Nopeasti tämä pieni idea puhua terveellisen syömisen puolesta muuttui olennaiseksi osaksi yrityksen strategiaa, ja tavoitteeksi tuli tiedottaa terveellisen syömisen ja juomisen tärkeydestä jokaiselle. Tätä tavoitetta tukemaan syntyi yhteistyökumppanuus yksinoikeudella australialaisen kansainvälisesti tunnetun tehosekoitin- ja mehulinkovalmistajan Optimum Appliances:n kanssa. 

Tänään missiomme on selkeä ja yksinkertainen: auttaa ihmisiä muuttamaan elintapojaan terveellisemmiksi kertomalla heille Optimum-tuotesarjastamme. Jaamme tietoamme terveellisistä elintavoista työpajoissa, YouTube—videoissa, blogissamme, muiden eri medioiden välityksellä sekä strategisten yhteistyökumppanien kautta Australiassa ja ympäri maailmaa.


Uusi Optimum Tuotesarja www.optimum-apliances.com

Australialainen Optimum© Vortex —tehosekoitintuotesarja on yksi maailman johtavista globaaleista brändeistä tehoikkaimpien ja kestävimpien Vortex—tehosekoittimien markkinoilla, jotka sopivat niin yksityiseen kuin ammattikäyttöön. Optimum 9400 -malli on kerännyt kansainvälistä tunnustusta ammattikokeilta ja hyvän ruuan ystäviltä ympäri maailmaa korkeakaatuisena tehosekoittimena, jolla voi valmistaa niin smootheita kuin mehuja, mutta lisäksi myös kuumentaa, jäädyttää, vaivata taikinoita, murskata, pilkkoa, paloitella, sekoittaa ja paljon muuta.

Australialainen Optimum —mehupuristintuotesarja on myös kerännyt tunnustusta laadustaan ja tehokkuudestaan maailmanlaajuisesti. T3-lehti valitsi Optimum 400:n parhaimmaksi mehupuristimeksi Ison-Britannian markkinoilla. Uusi patentoitu Optimum 600 mehupuristin on taas mullistanut mehupuristinmarkkinat tehden mehua kokonaisista hedelmistä ja kasviksista jättäen aineksien pilkkomisen historiaan.


Yksityiskäyttö

Optimum tehosekoittimien ja mehupuristimien suosio Australiassa ja koko maailmassa on mahdollistanut Froothien kasvun kansainvälisillä markkinoilla, ja yritys onkin perustanut toimistoja ympäri maailmaa. Kaikki laitteet ovat Froothien takuun piirissä ja tuki-ja asiakaspalvelumme ratkaisevat kiireelliset ongelmat.

Froothie on myös avannut oman Online Terveyskaupan seuraten maailman terveystrendiä. Koska hyvälaatuisten ja orgaanisten raakaruokien tai superruokien löytäminen on hankalaa ja niiden hinnat pilvissä, Froothie tekee yhteistyötä suuren määrän kasvattajien ja tuottajien kanssa tarjotakseen asiakkaille ravitsemuksellisesti parhaat orgaaniset raakaruuat yhdestä paikasta halvemmilla hinnoilla. Tarvitset vain yhden osoitteen terveelliseen ruokavalioon: Froothien Online Terveyskaupan! 


Ammattikäyttö

Froothie Australian tavoite on auttaa kahviloita, mehubaareja ja myyntikärryjä kasvattamaan smoothieiden myyntiä, sekä myös auttaa niitä lisäämään uusia jännittäviä ja terveellisiä tuotteita ruokalistaansa. Tiimillämme on vahva kokemus mehubaarien perustamisesta ja olemmekin olleet mukana perustamassa tunnettuja ketjuja.  Laitamme peliin kaiken osaamisemme auttaaksemme yrittäjiä, jotka haluavat perustaa kahvilan tai mehubaarin tai kasvattaa smoothieiden myyntiään. 

Froothien on menestynyt alusta asti loistavasti. Kahviloiden, jotka eivät ole koskaan ennen myyneet smoothieita, myynnit ovat kasvaneet räjähdysmäisesti ja mehubaarit ovat tuplanneet myyntinsä alle viidessä kuukaudessa. Froothien ammatilliset mainosmateriaalit, herkullisen terveelliset smoothiet ja kasvava Froothie-brändin tunnettuvuus ovat avaimet menestykseen.

Lisätietoa kahviloille löytyy täältä ja mehubaareille täältä.. 

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Optimum-tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä Suomessa

PayPal Logo

YHTEYSTIEDOT

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • Y-rekisteritunnus : NL 824103099B01
    Asiakaspalvelu : [email protected]

INSTAGRAM