442033189700
Korkealaatuiset kodinkoneet
suunniteltu Australiassa juuri sinulle.
 

" Vanhaa sanontaa lainaten: hyvästä LAADUSTA kannattaa maksaa, sillä LAATU kestää aikaa " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Usein kysytyt kysymykset Optimumista
 

Mitkä ovat Optimumin toiminnot?

YKSITYSKÄYTTÖ: Monikäyttöisen teränsä ja nopeutensa, joka yltää uskomattomaan  48 000 kpm, ansiosta Optimum© -tehosekoitin taipuu moneen eri ruuanvalmistusaskareeseen, kuten eri ruokien sekoitukseen, kuutioimiseen, muusaukseen, paloitteluun, jauhamiseen, lämmittämiseen, jäädyttämiseen ja vaahdottamiseen. Optimum pystyy sekoittamaan mitä tahansa hedelmistä ja kasviksista kahvipapuihin, jäähän, eri mausteisiin ja lihaan, joten haluat sitten valmistaa lämpimän keiton, kulhollisen jäätelöä, vihreän smoothien tai kokonaisen aterian, Optimum on oikea laite sinulle. Sen tehokas moottori ja nopeat terät pystyvät käsittelemään niin kylmää, kuumaa kuin huoneenlämpöistäkin ruokaa. Optimum on epäilemättä ainoa keittiölaite, jota voi kuvailla erinomaiseksi ja ainutlaatuiseksi.

AMMATTIKÄYTTÖ:Optimumin 2,238 - 2,611 watin moottorin ansiosta laite kestää mehubaarin tai kahvilan vaativaa käyttöä murskaten jäätä ja valmistaen maistuvimmat smoothiet ja mehut vain sekunneissa. Moottorin teho ja nopeus takaavat, että jokaisen juoman rakenne on pehmeä taaten näin jatkuvan asiakastyytyväisyyden. Ei enää varovaista siemailua ja palojen pureskelua! Optimumin saa joko 20, 35 ja 45 sekunnin automaattisella sekoitustoiminnolla, jonka ansiosta käyttäjä voi valmistaa juoman ilman pakollista läsnäoloa vain yhdellä napin painalluksella tai vaihtelevan nopeuden valikolla, jolla käyttäjä voi käyttää tarkempia toimintoja. Mukavaa ja yksinkertaista!
 

Mikä erottaa Optimumin tavallisista tehosekoittimista?

Optimum on ammattitason tehosekoitin, joka on tehokkaampi ja kestävämpi kuin tavalliset tehosekoittimet ja sillä valmistaa mehubaaritason smoothieita ja ravintolatason aterioita.

Tavallisilla tehosekoittimilla ei ole Optimumin tehokkuutta suoriutua kaikista eri ruuanvalmistustehtävistä. Tehosekoitinta ostaessa on tärkeää katsoa kolmea tekijää: moottorin tehoa, terien nopeutta sekä melun tasoa. Optimumin moottorin teho yltää jopa 2 611 wattiin, terät pyörivät maksiminopeudella jopa 48000 kpm ja melun taso on minimaalinen 80-90 desibeliä.

Mitä jos tehosekoitin ei vastaa odotuksiasi?

Yritys tarjoaa asiakkaille 30 päivän palautusoikeuden ostopäivästä, jonka aikana asiakas voi palauttaa tuotteen ja sen hinta korvataan hänelle koknaisuudessaan. Näin asiakkaalla on mahdollisuus kokeilla laitetta kotonaan ennen lopullista päätöstä pitää se. Näin hyvin luotamme Optimumin laatuun ja tehokkuuteen. Lisäksi Froothie myöntää tällä hetkellä yli 40% alennuksen ostohinnasta.  Alennuksen tavoitteena on rakentaa yrityksen brändiä Australiassa ja ulkomailla, lisätä yrityksen tunnettuvuutta ja tulla yhdeksi suurimmista kilpailijoista  monopolisoituneilla markkinoilla.


Miksi Optimum on kalliimpi kuin tavalliset tehosekoittimet?

Optimum on ammattiluokan tehosekoitin, joka kestää vaativaa käyttöä. Sen hinta, joka vaihtelee 431 ja 641 dollarin välillä, voi olla korkeampi kuin tavallisten tehosekoittimien, mutta Optimum on korkealaatuinen laite, joka kestää läpi elämän (10 vuoden takuu) ja laitteesta tulee tärkein kumppanisi keittiössä. Sanontakin kuuluu, että laadusta kannattaa maksaa. Optimum todistaa tämän sanonnan oikeaksi.


Miten Optimum pärjää kilpailussa tavallisten monitoimikoneitten kanssa?

Optimumia on suunniteltu useiden vuosien ajan, varmistaaksemme että se suoriutuu useammista ruuanvalmistustoiminnoista kuin tavallinen monitoimikone ja tavoitteena on ylittää käyttäjän odotukset. Optimum on kuusisakaraisen huikealla nopeudella pyörivän terän ansiosta tehokas ruuanvalmistustoiminnoissa, mutta se on samalla myös helppokäyttöinen ja helppo puhdistaa.
 
Optimumia voi käyttää myös pilkkomaan ruokaa lisäämällä aineksia vähitellen ja sekoittamatta niitä liikaa.


Miten Optimumilla pystyy valmistamaan sekä lämmintä, että kylmää ruokaa?

Optimum on ainut laite, joka pystyy sekä jäädyttämään jäätelöä, että valmistamaan lämpimän keiton. Lämpimän ruuan valmistukseseen, Optimumissa on tominto, joka sekoittaa ruokaa erittäin nopealla nopeudella, joka pyörittää kuutta terää 44 000 - 48 0000 kpm tuottaen hankausenergiaa. Vain muutamassa minuutissa keitto tai muu ruokalaji on höyryävän kuumaa. Mitä tulee jäisiin raaka-aineisiin, samojen nopeiden terien ansiosta, ainekset murskautuvat huikealla nopeudella ilman, että niillä on aikaa sulaa ja mahdollistaen näin sekoituksen jäätymisen uudelleen.
 
Huomaathan, että 20, 35 ja 45 sekunnin ammattisekoitustoimintojen ansiosta Optimum pystyy valmistamaan kylmiä smoothieita ja mehuja lämmittämättä niitä. Tässä toiminnossa, joka on ainoastaan ammattitehosekoittimissa, Optimumin sekoittaa vaihdellen eri nopeuksilla, automaattisesti hidastaen ja nopeuttaen sekoittamista,jotta hankausnergiaa ei synny.


Miten Optimum tulisi puhdistaa?

Optimum on hyvin helppo puhdistaa. Juomien ja smoothieitten valmistamisen jälkeen, kaikki mitä tarvitaan on nopea huuhtelu juoksevassa vedessä. Monimutkaisempien aterioitten kuten keittojen tai dippien valmistamisen jälkeen, täytä laite lämpimällä vedellä ja astianpesuaineella, käynnistä kone nopealle nopeudelle 30-60 sekunnin ajaksi, huuhtele ja kuivaa.
 
Muitten pintojen puhdistamiseen riittää pyyhkiminen kostealla liinalla. Huomaathan, että Optimumia ei voi pestä tiskikoneessa eikä sitä tule puhdistaa hankaavilla aineilla tai pesusienillä.


Saako Optimmin mukana reseptejä?

Froothie tarjoaa kaikille asiakkailleen loistavan 83-sivuisen reseptikirjan täynnä mitä maistuvampia juomia ja aterioita, jotta he hyötyisivät uudesta mahtavasta keittiölaitteestaan niin paljon kuin mahdollista.  Optimum pystyy valmistamaan kaikenlaisia aterioita herkullisista pähkinävoista gourmetjäätelöihin, kastikkeisiin ja lämpimiin keittoihin sekä erilaisen ravinteikkaan smoothien kesän jokaiselle päivälle. Taivas on kattona erilaisille resepti-ideoille ja haluamatta rajoittaa makuseikkailujasi, reseptikirjamme saa makuhermosi hurmoksiin herkullisilla resepteillään, jotka on kaikki suunniteltu erityisesti Optimumilla tehtäviksi.

Ammattilaisostajille Froothie tarjoaa mahtavan yksinkertaisen reseptiohjeiston, jota voi käyttää ohjeena mehubaareissa ja kahviloissa loistavien smootheitten ja jäähilejuomien valmistukseen. Reseptit on kehitetty yhteistyössä kokeneimpien jäseniemme kanssa, jotka ovat auttaneet meitä luomaan mehubaariketjut Boost Juice ja Pure Natural.


Rikkooko Optimum ainesten soluseinät vapauttaakseen entsyymit?

Kyllä, Optimum rikkoo raakaruokien soluseinät, jotta niiden entsyymit ovat paremmin saatavilla. Kun sisäelinten ei tarvitse keskittää energiaansa rikkomaan suuria ruokamolekyylejä, energiaa säästyy muille elimille, jotka voivat olla sairaita tai myrkytystilassa.  Kasviksien ja hedelmien hedelmälihassa, kuorissa ja siemenissä on tärkeitä ravintoaineita, jotka eivät imeydy yhtä helposti vain pureskelemalla. Optimum rikkoo nämä ruuat mikroskooppisiin hiukkasiin vapauttaakseen niiden ravinteet sekä niiden hienot maut.


Mitä eroja on eri Optimum malleissa?

 Optimum 9200 - 2nd Generation on täydellinen valmistamaan smoothieita, mehuja, pähkinävoita, lämpimiä keittoja, jäätelöitä, salsoja, dippejä jne. Optimum 9200 - 2nd Generation on ammattitason tehosekoitin, johon saa valinnaisen 10 vuoden takuun. Siksi laite kestää käytössäsi vuosia ilman ongelmia.
 
 Optimum 9400 on identtinen Optimum 9200 - 2nd Generationin kanssa ja se on rakennettu samoista korkealaatuisista osista. Suurin ero on toiminnoissa: 9400:ssä on valintanäyttö, kun taas 9200:ssa on valintanapit. 9400:ssa on myös pidemmät terät ja tehokkaampi moottori kuin 9200:ssa.
 
Optimum 9900/9900A on ammattitason voimanpesä, joka sopii mehubaareille, jotka valmistavat satoja juomia päivässä. 9900/9900Aon tehokkaampi ja nopeampi kuin mikään muu tehosekoitin markkinoilla, ja mallissa on kaikki samat toiminnot kuin muissa malleissa, mutta se tekee ne nopeammalla tempolla. Lisäteho ei tee suurta eroa yksityiskäyttäjille, mutta isoille ammattiasiakkaille se on tärkeä etu. 9900/9900A on suunniteltu lähinnä juomien tekoon. Sen hieman suurempi nopeus (48 000  vs 44 0000 rpm) ei tee suurta eroa sekoitustoimintoon, ja vaikka se pystyy samoihin suorituksiin kotikäytössä kuin 9200 - 2nd Generation ja 9400-mallit, sitä ei ole suunniteltu tähän tarkoitukseen.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Optimum-tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä Suomessa

PayPal Logo

YHTEYSTIEDOT

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • Y-rekisteritunnus : NL 824103099B01
    Asiakaspalvelu : [email protected]

INSTAGRAM