442033189700
Korkealaatuiset kodinkoneet
suunniteltu Australiassa juuri sinulle.
 

" Vanhaa sanontaa lainaten: hyvästä LAADUSTA kannattaa maksaa, sillä LAATU kestää aikaa " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

OPTIMUM 600 (3RD GENERATION) – KYLMÄMEHUPURISTIN SUURELLA SYÖTTÖAUKOLLA!

UUTTA 2017! – Ainesten pilkkomista ei tarvita – Patentoituun suureen syöttöaukkoon mahtuvat hedelmät & vihannekset kokonaisina – Laatu & teho vailla vertaa

Yleensä kaikki hitaat mehupuristimet vaativat ainesten pilkkomista 

OPTIMUM 600 (3RD GENERATION) – KYLMÄMEHUPURISTIN SUURELLA SYÖTTÖAUKOLLA!

400 €

ALE RAJOITETUN AJAN 259 €

OPTIMUM 600 SISÄLTÄÄ:

 • 50% suurempi mehustuslisälaite ruuvi parantaa mehu ja ravinteiden uuttaminen
 • Siivilät - kurssi ja hieno sihdit mehustukseen monipuolisuutta
 • Juicer puhdistusharja
 • Paperikopiona keittokirja
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Asiantuntijatukeen joukkue
 • 24x7 tuki ja takuu

ALLA ON VERTAILU KAHDEN MAAILMAN AINOAN SUURISYÖTTÖAUKKOISEN MEHUPURISTIMEN VÄLILLÄ:

    Optimum 600 (3rd Generation) Hidas mehupuristin
suurella syöttöaukolla
  Kuvings B6000 Hidas mehupuristin
suurella syöttöaukolla

Nopeus (RPM):  
43 RPM
 
54 RPM
Keskiverto äänitaso:  
40-60 dB
 
50-60 dB
Wattia:  
200 wattia
 
240 wattia
Keskeytymäton mehustusaika:  
30-45 min (Suositeltava)
 
30 min (Suositeltava)
Takuu:  
2 vuotta kotimaassa
 
moottori 20v osat & työ 5v
Oikosulkumoottori:  
Kyllä
 
Kyllä
Syöttöaukon koko:  
8 cm
 
7.5 cm
Mehuhana:  
Kyllä
 
Kyllä
Homogenointisiivilä (jäätelölle ja pähkinävoille):  
Kyllä
 
Ei
Kannun ja kulhon materiaali:  
Tritan (korkeampilaatuinen)
 
Tritan (korkeampilaatuinen)Me emme jälleenmyy Kuvings-tuotteita

Tekniset tiedot

Laitteen tekniset tiedot:   Optimum 600 (3rd Generation)
Mootrori:  
200 Wattia
Nopeus (RPM):  
43 RPM
Laitteen
mitat:
 
H50*L25*W20cm
Tuotteen paino:  
7kg
Käyttö:  
Yksityis
Älykäs paluu-toiminto:  
Kyllä
Automaattinen rese-kytkin:  
Kyllä
Ränni Mitat:  
8CM kourun / syöttöaukko ja väärentää
Värit:  
musta, punainen ja hopea
Materiaalit:  
Ultem, Tritan, ABS, PC
Takuu:  
2 vuotta kotimaassaMitä pakkauksen mukana tulee?

 • 2 mehukannua (1.2 Litraa)
 • Mehuhana ja tipanestosuojus
 • Pyörivä kori
 • GE Ultem siivilä ja kierrekaira
 • Lisäosa jäätelön tekoon
 • Jalusta sisältäen 240W AC harjattoman Moottorin
 • Reseptikirja ja käyttöohje
 • Puhdistava harja
 •  
 

30 Päivän PALAUTUSOIKEUS -JOS ET OLE TYYTYVÄINEN, SAAT RAHASI TAKAISIN

* Vaaditut tiedot

Normaali hinta: 400 €

ALE RAJOITETUN
AJAN

Erikoishinta: 259 €

Normaali hinta: 400 €

ALE RAJOITETUN
AJAN

Erikoishinta: 259 €

Hintaan sisältyy ALV, mutta ei 10 € toimitusmaksua.MARKKINOIDEN KATTAVIN TAKUU SISÄLTÄÄ MOOTTORIN & OSAT, TYÖN & LÄHETYSKULUT SEKÄ ASIAKASTUEN


PAREMPAA MEHUA

Optimum mehupuristimien hidas nopeus takaa parempilaatuista, maistuvampaa mehua, jota tulee suurempi määrä ja kaikki tämä vähemmällä puhdistamisella! Alla on esittelyvideo Optimum 400 mehupuristimesta (jossa, kuten suurimmassa osassa hitaita mehupuristimia, ei ole suurta syöttöaukkoa niin kuin Optimum 600:ssa, minkä takia hedelmät ja vihannekset pitää pillkoa ennen mehustamista)


 • Optimum 400 vs Optimum 600

 • Optimum 600 esittelyvideo


EI TARVETTA LEIKKAA HEDELMÄT & VIHANNEKSIA!

Tämä on kohokohta Optimum 600 1rd Generation kaikkiaan Hidas Mehulinko: Se on suuri suu! Me kaikki vihaavat ruoanvalmistukseen, ja lopulta hidas juicer on saatavilla joka valmistaa mehua koko omenat, appelsiinit ja enemmän ilman pilkkoa palasiksi. Mullistava parannus käsitteestä hitaasti juicing.

 • JOHDANTO

  Kun valtava menestys Optimum sekoitin alueella, optimaalinen Laitteet on työskennellyt joidenkin maailman tunnettujen valmistajien keksimään laadukkaita, kestäviä juicer alhaisempi nopeus ja parempaan saantiin sitten kilpailijoiden suunnittelu, testaus ja hyväksymisprosessi on otettu Optimaalinen yli vuoden. Jokaisessa osassa suunniteltiin kilpailemaan maailman parhaita tuotemerkkejä, ja suunniteltu kestämään kauemmin, joissa kattava 10 vuoden takuun moottori. At $ 699 euroa, Optimum hitaasti juicer on kallis tuote, mutta voimme vakuuttaa teille tämä laite on hyvin arvoinen investointi. Tervehtimään erittäin odotettu Optimaalinen 600 (3rd generation)

  Tämä raskaiden, tehokas, monipuolinen, masticating juicer pystysuorassa muotoilu tekee ravitsemuksellisesti voimakas mehua muutamassa minuutissa. No lämpöä, pienempi kitka mehustukseen ja Optimum 600 (3rd Generation) Tuoremehulinko on osoittautunut pitää enemmän vitamiineja, mineraaleja ja entsyymejä ehjänä verrattuna nopea juicers. Enemmän Living entsyymejä tarkoittaa, että mehu luotu Optimaalinen on terveellisempää ja elinvoimaa. Ei vain voit luoda herkullisia hedelmien ja vihannesten mehut Optimum 600 (3rd generation) voit luoda omia pähkinä maidot, soijamaito, jäätelöä, tofu ja paljon muuta

 • Mikä tekee Optimum 600 (3rd Generation) :sta parhaan

  Tätä laitetta on suunniteltu, kehitettyja testattu yli vuoden Alla lista faktoista, jotka tekevät tästä tuotteesta yhden maailman parhaista mehupuristimista

   

  • Low RPM - Vain 43RPM

  • Suunniteltu kestämään, korkealaatuiset SGS hyväksytyt osat

  • Oikosulkumoottori, joka on kehitetty kestämään, 10 vuoden kattava takuu

  • Käyttäjäystävällinen

  • Helppo puhdistaa (itsepuhdistava toiminto)

  • Alhainen äänitaso, vain 40dB

  • Ainesten maku säilyy hitaan vauhdin ansiosta, vain 43rpm

  • Enemmän ravinteita, vitamiineja, mineraaleja ja entsyymejä

  • Vähemmän ainesten erottumista ja 35% enemmän mehua kuin keskipakovoimaisilla mehustimilla

  • Turvallisuussensori

  • CE ja SGS hyväksytty

 • Miksi hidas mehupuristin

  Optimum 600 operoi "pureskelemalla" (masticating-tekniikka) tuottaaksen korkealaatuisen mehun. Vastakohtana keskipakovoimaisten mehuslinkojen repivälle puristamiselle ja korkeille nopeuksille, hitaat mehupuristimet toimivat alhaisemmilla nopeuksilla ja puristavat hedelmiä ja vihanneksia kevyesti, jotta ne pusertavat ulos mehunsa. Optimum on markkinoiden paras alhaisimmalla 65 KPM nopeudella.

  Mehupuristimen kierrekaira survoaa ja pusertaa ruuan vapauttaen näin sen syvään juurtuneet ravinteet ja entsyymit. Mehu sisältää suuria määriä vitamiineja ja mineraaleja ja sen värikkäämpi väri johtuu kasviravinteista, jotka ovat avautuneet prosessin aikana. Tämä mehustamistapa vähentää ainesten hapettumista ja erottumista, koska solut säilyvät rikkoutumattomina.

  FOOD MATTERS" & "HUNGRY FOR CHANGE"-elokuvan tehneet James Colquhoun & Laurentine ten Boschin mukaan: "Vertikaaliset pureskelevat kylmämehupuristimet ovat kaikkein parhaita mehustimia! Kylmämehupuristimet puristivat 35% enemmän mehua hedelmistä ja kasviksista, mikä tarkoittaa selvää säästöä ensimmäisestä käyttöpäivästä lähtien!"

  Kylmämehupuristimen ja mehulinkojen välillä tehtyjen rarvitsemustestien* mukaan mehupuristimet puristavat jopa 42% enemmän C-vitamiinia, 60% enemmän A-vitamiinia ja 35-50% enemmän mehua.

  * Testit ovat suorittaneet Michelson Laboratories,Inc., Korean Food Research Institute (KRFI) sekä sisäiset laboratoriot.

  Korkealaatuinen kylmämehupuristin, kuten Optimum 600 (jota kutsutaan myös yksikairaiseksi mehupuristimeksi tai hidasmehupuristimeksi) valmistaa parempilaatuista mehua ja puristaa enemmän mehua samasta määrästä hedelmiä ja kasviksia kuin perinteiset mehulingot säilyttäen niiden entsyymit ,ravinteet ja raikkaan maun paremmin ja säästäen rahaa pitkällä aikavälillä.

  Optimum 600 hidasmehupuristimen EDUT

  • Sopii hyvin lehtevien vihannesten, ruohojen, yrttien ja versojen mehustamiseen
  • Puristaa enemmän mehua

  • Rikkoutumattomien entsyymien ansiosta mehu säilyy paremmin, noin 72 tuntia

  • Alhainen nopeus tuottaa vähemmän lämpöä ja säilyttää ravinteet ja entsyymit paremmin

  • Mehun ainesten erottuminen ja vaahdon muotoutuminen lähes olematonta

  • Puristaminen on hiljaista

 • Miksi juoda mehua

  On monia syitä miksi sinun olisi hyvä harkita tuorepuristetun mehun, varsinkin vihannesmehun, lisäämistä päivittäiseen ruokavalioosi.

  Vaihtelu tuo makua elämään. Mehustamisen ansiosta sinun on helppo kuluttaa suurempi määrä ja valikoima hedelmiä ja vihanneksia, joita et välttämättä söisi kokonaisina. Lisäämällä tuoreet ja herkulliset mehut ruokavalioosi, saavutat helposti päivittäiset hedelmä- ja vihannessuositukset (2+5).

  Ravinteiden imeytyminen nostaa elinikää. Suuri osa ihmisistä ei saa tarpeeksi imeytyviä ravinteita hedelmistä ja kasviksista heikentyneen ruuansulatuksen vuoksi, joka voi johtua iästä, allergioista tai jopa pitkään jatkuneista epäterveellisistä ruokatottumuksista. Valmiit mehut ovat useimmiten pastöroituja ja sisältävät siksi hyvin vähän ravinteita. Tuoreissa mehuissa on eläviä ravinteita ja mineraaleja, jotka pääsevät suoraan verenkiertoon alle 20 minuutissa.

  Tuoreissa mehuissa on runsaasti terveyshyötyjä. Vihreät mehut ovat hyvin alkalisoivia, ja ne nostavat energiatasoa, parantavat ruuansulatusta ja ajattelukykyä. Emäksisten ainesten mehustaminen auttaa myös kehon pH-tasapainon säilyttämisessä, joka parantaa ihoa, terveyttä ja hyvinvointia ylipäätään. Jos otat terveytesi tosissasi, korkealaatuisten, ravinnepitoisten ruokien kuluttaminen tulisi olla tärkeipiä prioriteettejasi.

  MITEN SÄÄSTÄT RAHAA- LÄHDE : FOOD MATTERS

  Otetaan esimerkki. Jos mehustat tuoreita hedelmiä ja vihanneksia $100 viikossa kylmämehupuristimella perinteisen mehulingon sijaan, saat 35% enemmän mehua, mikä tarkoittaa, että säästit $35! 

  Joten,vuoden kylmämehupuristimella mehustamisen jälkeen, olet säästänyt jopa $1820!!! (Olet siis maksanut mehupuristimesi hinnan jo moneen kertaan pelkillä säästöillä!) Syynä tähän on, että kylmämehupuristimien jäljelle jättämä kuitumassa on paljon kuivempaa kuin mehulinkojen jättämä, mikä tarkoittaa, että suurin mahdollinen määrä ravinteita on puristettu mehuun ja ylipäätään jätettä jää jäljelle vähemmän. Kylmämehupuristimet toimivat alhaisemmalla nopeudella (Optimum 400 vain 65 KPM), mikä luo minimimäärän lämpöä. Alhainen nopeus ei ainoastaan takaa paremmalta maistuvaa mehua, jossa ei ole juuri lainkaan vaahtoa ja jonka ainesten erottuminen on lähes olematonta, mutta lisäksi se takaa hyödyllisten entsyymien ja ravinteiden säilymisen. Kaikki tämä on hyödyllistä kehollesi ja kasvattaa elinikääsi.

 • Osa I : Tonnikalasalaatti/paté ilman kalaa
 • Osa II : Mantelimaito
 • Osa III : Banaanijäätelö
 • Osa IV : Marjasorbetti
 • Osa V : Vauvansoseet
 • Lehtevien vihreiden vihannesten mehustaminen
 • Bataatti-ananasmehu
 • Natural Juice Junkeyn Inkivääri Slammer
 • Katso miten Natural Juice Junkey tutustuu Optimum 600 kylmämehupuristimeen – peukut pystyyn!!
 • Pähkinämaito Optimum 600:lla
 • Crafty Larderin Omenasalaattimehu

For More Information

Kaikkien palautteiden aitous on tarkistettu

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Optimum-tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä Suomessa

PayPal Logo

YHTEYSTIEDOT

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Y-rekisteritunnus : NL 824103099B01
  Asiakaspalvelu : [email protected]

INSTAGRAM