442033189700
Korkealaatuiset kodinkoneet
suunniteltu Australiassa juuri sinulle.
 

" Vanhaa sanontaa lainaten: hyvästä LAADUSTA kannattaa maksaa, sillä LAATU kestää aikaa " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Optimum VAC2 suurinopeuksinen tyhjiösekoitin – Maailman ensimmäinen & ainoa KORKEANOPEUKSINEN tyhjiösekoitin

Luo smoothieita, pähkinävoita, jäätelöä & muita parannetulla ruoan laadulla & säilyvyydellä

Vacuum Blender

MAAILMANLAAJUISESTI MYYDYIN SEKOITINMERKKI JULKAISEE ALAN PARHAAN TYHJIÖTEKNOLOGIAN

 

Vacuum Blender Vacuum Blender Vacuum Blender Vacuum Blender Vacuum Blender Vacuum Blender


Optimum VAC2 suurinopeuksinen tyhjiösekoitin – Maailman ensimmäinen & ainoa KORKEANOPEUKSINEN tyhjiösekoitin

900 €

50% ENNAKKOTILAUSTARJOUS: 359 €


OPTIMUM VAC2 PYÖRRETYHJIÖSEKOITIN SISÄLTÄÄ:

 • BPA -vapaa kannu kannella ja korkilla
 • Märän ja kuivan monitoimi-6-terän ruostumaton teräs kokoonpano
 • Raskaaseen käsittelyyn ja sekoittamiseen sopiva työkalu
 • 30 päivän rahat takaisin -takuu
 • Eksperttitukitiimi saatavilla
 • Kansainvälinen takuu

 

ALLA ON TOSISEIKKOIHIN PERUSTUVA VERTAILU:

    Optimum VAC2 Pyörretyhjiösekoitin   Kuvings Tyhjiösekoitin SV-500
Moottori:  
2238 wattia
 
1500 wattia
Arvosana:
 
Kotimaan ja kaupallinen
 
Kotimainen
Terä:  
6-teräkokoonpano
 
6-teräkokoonpano
Kannun Koko:  
2 litran
 
1,5 litran
Kannun asetus:  
BPA-vapaa
 
BPA-vapaa
Digitaalinen paneeli:  
Kyllä
 
Ei
Pikavalinta:  
Kyllä
 
Kyllä
Helpot pikapainikkeet:  
Kyllä
 
Kyllä
Pulssitoiminto:  
Kyllä
 
Kyllä
Esiasetustoiminnot:  
Tyhjiö + soijamaito, tyhjiö + kasvis / hedelmä, Tyhjiö + pähkinät, Tyhjiö + Smoothie
 
Tyhjiö + automaattinen sekoitus
Maksimi sekoitus lämpötila:  
90 celsiusastetta
 
40 celsiusastetta
Paino:  
5,8 kg
 
6,2 kg
Tuotteen mitat (PxLxK):  
200 x 235 x 515 mm
 
216 x 240 x 443 mm
Moottorin suojakytkin:  
Kyllä
 
Kyllä
Melutaso:  
83 dBA
 
Ei julkistettu
Kansisuoja:  
Vankkarakenteinen kansisuoja parempaa prosessointia ja sekoitusta varten
 
Kansisojaa ei olla voitu käyttää äänisuojan takia
Takuu:  
2 vuotta kotimaassa
 
5 vuotta moottori, 1 vuosi osat2017 Myydyimmät Kuvings Rival

Huomaa, että emme myy Kuvings -tuotteita

"Nopeusvertailu (RPM): Koska sekoittajan kierrosluvun vertailuarvoa ei ole saatavissa, Froothie ei enää mainosta sekoittimien nopeutta vaan keskittyy tuotteiden voimaan ja laatuun, kuten materiaaleihin, rakenteen laatuun ja moottorin valmistukseen."
Optimum VAC2 Pyörretyhjiösekoitin
Moottorin teho 1800 wattia
Terän materiaali Korkealaatuista ruostumatonta terästä
Terän kokoonpano 6-terän kokoonpano
Kannun koko 2L
Turvallisuusominaisuudet Kyllä
Pikavalinta Kyllä
Helpot yksi kosketus -näppäimet Kyllä
Pulssitoiminto Kyllä
Äänitaso 83 dBA
Paino 5,8kg
Tuotteen mitat (PxLxK) 200x235x515mm
  • Hedelmäsmoothiet Optimum on suunniteltu tekemään parhaita hedelmäsmoothieita, murskaamaan jäätä ja hedelmiä sekunneissa.

  • Vihreät smoothiet Olipa kyseessä kaali, salaatti, pinaatti, minttu, kurkku, banaanit tai porkkanat, Optimum tekee vihreästä smoothiestasi pehmeää eikä kuituista.

  • Pähkinöiden ja jyvien jauhaminen Optimumin 6-terän kokoonpanon avulla se jauhaa kokojyvät, pavut ja riisin helposti, ja vaivaa leipätaikinan valmiiksi uunia varten.

  • Murskaa jäätä Voimakkaan moottorin avulla Optimum murskaa isoja määriä jäätä sekunneissa tehden siitä täydellistä smoothieita, slushieita ja jäätelöä varten.

  • Pähkinävoit Suklaa-hasselpähkinä, maapähkinävoi, mantelivoi.. päätä itse! Optimum tekee herkullisimmat säilöntäaineettomat pähkinävoit, käyttäen vain yhtä ainesosaa.

  • Pähkinämaidot Pähkinämaidot Sekoita pähkinöihin vettä, sekoita, suodata ja tarjoile luonnollinen maidoton lautasellinen maitoa ja muroja.

  • Jäätelöä jäisistä hedelmistä Optimum muuntaa lempihedelmäsi rasvattomaksi, säilöntäaineettomaksi, kauniiksi kupilliseksi jäätelöä ilman syyllisyyden tunnetta.

  • Levitteet ja dipit Piditpä sitten silkkisen pehmeästä hummusdipistä tai paksusta tomaattisalsasta, Optimum auttaa tarjoten sinulle valikoiman dippejä ja levitteitä, joista valita.

  • TuorehedelmämehutOptimum sekoittaa helposti kokonaiset hedelmät ja vihannekset, kuorineen ja leikkaamatta, terveelliseksi mehuksi täynnä kuitua. Parasta on, että mitään ei mene hukkaan, joten siivoaminen on nopeaa ja helppoa.

  • Cocktailit Cocktailit voidaan tehdä ravistamalla, sekoittamalla tai koneella sekoittaen jään kanssa, jotta saadaan jäinen makupala sekunneissa.

  • Pidempi säilyvyys Tyhjiöteknologian avulla voit sekoittaa etukäteen ja nauttia samoista eduista ja vastasekoitetun smoothien upeasta mausta myöhemmin.

  • Tuoreuden & ravinteiden säilyvyysSekoittamalla tyhjiöympäristössä ravinteet säilyvät täysin ja tuoreus säilyy, kunnes avaat kannen.

  • Eliminoi värjäämät & hapettumisenHapelle altistuminen, tai hapettuminen, vaarantaa tehtävän smoothien laadun, rakenteen ja maun. Tyhjiössä smoothiesta tulee hienompi, pehmeämpi ja se on suojassa erottelulta ja värimuutoksilta.

  • Maksimoi ravinteidensaanninHapettumisen eston vuoksi ravinteet tuoreissa ainesosissa säilyvät täysin varmistaen, että saat maksimimäärän ravinteita jokaisesta smoothiesta.

* Vaaditut tiedot

Normaali hinta: 900 €

50% ENNAKKOTILAUS
TARJOUS:

Erikoishinta: 359 €

Normaali hinta: 900 €

50% ENNAKKOTILAUS
TARJOUS:

Erikoishinta: 359 €

Hintaan sisältyy ALV, mutta ei 10 € toimitusmaksua.

 • Vacuum Blender
 • Vacuum Blender
 • Vacuum Blender
 • Vacuum Blender
 • Vacuum Blender

Optimum Pyörresekoitin V.S. Vitamix - Varmennettuja 3. osapuolen arvosteluja

Upea sekoitin

kirjoittanut Jan 12-Elo-2017

Pilkkoo kaiken pehmeäksi juotavaksi kokonaisuudeksi! Niin voimakas, lämpenee nopeasti keiton tekemiseen. Rakastan tätä konetta, arvostelut puhuvat...

-Lue koko arvostelu

4 vuotta Onnea

kirjoittanut Corina 27-Huhti-2017

Onnea on, kun sinulla on keittiölaite, joka toimii kuin unelma.. Rakastan tätä sekoitinta, olen omistanut sen nyt 2 vuotta ja joka ilta ja aamu meillä on...

-Lue koko arvostelu

En voi elää ilman sitä!!!!!!!

kirjoittanut Lynne 21-Huhti-2017

Ostin Optimum 9400 vähän yli buosi sitten..... se on upea. Käytän sitä joka aamu vihreän smootien tekemiseksi ja se toimii upeasti...

-Lue koko arvosteluVacuum Blender Vacuum Blender Vacuum Blender Vacuum Blender

TAKAAMME, ETTÄ TULET OLEMAAN TYYTYVÄINEN
VALINTAASI – 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS!
KLIKKAA TÄSTÄ LISÄTIETOJA...TULET YLLÄTTYMÄÄN

MARKKINOIDEN KATTAVIMMAN TAKUUN PIIRIIN SISÄLTYY
MOOTTORI & OSAT, TYÖ & ASIAKASTUKI

 • SEKOITTAA KIVET SEKUNNEISSA!

 • 1 LAITE - 15 TOIMINTOA!


 • JOHDANTO

  Uusi, innovatiivinen Optimum VAC2 pyörretyhjiösekoitin on todella vallankumouksellinen laite, joka pohjustaa tulevaisuuden sekoitinalalle. Hapettumine ja ravinteiden tuhoutuminen estetään poistamalla ilma kannusta ennen sekoitusta, jolloin saadaan luotua smoothieita, jotka säilyvät tuoreina, maukkaina ja ravinteikkaana. Tyhjiösekoittimien avulla voit sekoittaa smoothieita etukäteen ja nauttia samasta upeasta mausta ja ravinteista myöhemmin. Optimum VAC2 pyörretyhjiösekoitin on pakollinen ratkaisu terveelliseen elämään, jotta jokaisesta ateriasta tulee se paras.

  Optimum laatutakeella voit olla varma saavasi samanlaisen upean korkealuokkaisen laitteen kuin muut kansainvälisesti rakastetun valikoimamme korkeanopeuksiset pyörresekoittimet. Pyrimme aina kehittämään terveellisimpiä vaihtoehtoja vastaamaan asiakkaidemme tarpeisiin ja tyhjiösekoitin on täydellinen ratkaisu lisääntyvään nopeatahtiseen elämäntyyliin.

 • MIKSI TYHJIÖSEKOITUS

  Tyhjiösekoitusteknologiasta voimansa saava Optimum VAC2 pyörretyhjiösekoitin on uraauurtava laite, joka on suunniteltu parantamaan ruoan laatua ja säilyvyyttä. Tyhjiöteknologia eliminoi hapettumisprosessin vetämällä ilman (hapen), joka voi johtaa ruoassa olevien ravinteiden tuhoutumiseen, pois sekoituskannusta, jotta voit nauttia täysistä eduista.

  Pidempi säilyvyys

  Tyhjiöteknologian avulla voit sekoittaa smoothiet etukäteen ja nauttia samat edut ja upean maun kuin juuri sekoitetusta smoothiesta.

  Säilyttää tuoreuden & ravinteet

  Sekoittamalla tyhjiöympäristössä ravinteet säilyvät täysin ja tuoreus säilyy, kunnes avaat kannen.

  Eliminoi värjäytymisen & hapettumisen

  Hapelle altistuminen, tai hapettuminen, vaarantaa tehtävän smoothien laadun, rakenteen ja maun. Tyhjiössä smoothiesta tulee hienompi, pehmeämpi ja se on suojassa erottelulta ja värimuutoksilta.

  Maksimoi ravinteidensaannin

  Estämällä hapettumisprosessin tuoreiden ainesosien ravinteet säilyvät täysin, millä varmistetaan, että saat täyden edun jokaisesta smoothiesta.

 • Terät

  Teräkokoonpano Optimum VAC2 pyörretyhjiösekoittimessasi yhdistää korkealaatuiset materiaalit nerokkaisiin suunnitteluelementteihin, joiden avulla kone pystyy voittamaan kilpailijansa.

  Korkealuokkaisesta ruostumattomasta teräksestä ja tilaustyönä tehdystä metalliseoksesta tehdyt Optimum VAC2 pyörretyhjiösekoittimesi terät voivat leikata kovimpienkin ainesosien läpi. Muut kotikäyttöön tarkoitetut sekoittimet tarjoavat kaksi (tai joskus neljä) terää, mutta Optimum VAC2 pyörretyhjiösekoittimesi sisältää kuusi: tarpeeksi sekoittamaan paksuja ruokia, kuten pähkinävoita, koostumukseltaan pehmeiksi ja silkkisiksi.

  Kaksi teristä on myös sijoitettu juuri niin, että ne estävät tiheitä ruokia juuttumasta ja luomaan tyhjiön sekoituskannuun. Ne ovat pidemmät kuin alkuperäisessä Optimum VAC2 pyörretyhjiösekoittimessa, minkä vuoksi ne pystyvät vaikeampiin kotitoimintoihin, kuten lohkomaan tai jauhamaan paksuja ruokia. Jokaisen terän monitahoisen reunan avulla voit vaivatta yhdistää märkiä ja kuivia ainesosia samaan sekoitukseen – säästät aikaa ja vaivaa.

 • Terveyshyödyt

  Nopeampi & suurempi ravinteiden imeytyminen

  Ravinteet imeytyvät nopeammin kehoon, koska ruoansulatus vähenee. Raakojen ainesosien käyttö myös lisää kehoosi imeytyvien ravinteiden määrää.

  Paranna syömistapoja

  Ravitsemalla kehoasi oikeiden ruokien tärkeillä vitamiineilla ja mineraaleilla tunnet olosi täydemmäksi pidempään; tämä vähentää nälkää ja impulsiivista syömistä.

  Estä piikkejä verensokerissa

  Sekoittaminen säilyttää kuidut hedelmissä ja vihanneksissa, mikä auttaa estämään piikkejä verensokerissasi.

  Helppo yhdistää superruokia

  Muunna ravinteitasi helposti lisäämällä smoothieesi superruokia kuten macaa, spirulinaa, chia-siemeniä, pellavansiemeniä ja proteiinijauhetta.

  Lisää vihannestensaantia

  Yhdistä vihanneksia kuten pinaattia, kaalia ja muita vihanneksia smoothieesi helposti saadaksesi herkullisen, täyden aterian.

  Nopea aterian valmistus

  Helppo, nopea ja täynnä ravinteita smoothie on täydellinen ateria kiireiselle kaupunkilaiselle.

 • Valmistajat

  Optimum® on australialainen tuotemerkki, joka valmistaa korkealuokkaisia sekoittimia ja muita laitteita kansainvälisille markkinoille. Tuotteet valmistetaan alusta loppuun tiukkojen laadunvalvonnan vertailuarvojen mukaisesti. Jokainen Optimum VAC2 pyörretyhjiösekoitin on laajasti testattu ennen kuin se katsotaan valmiiksi myytäväksi Froothien asiakkaille.

  Optimum® tekee myös yhteistyötä kolmansien osapuolien valmistajien kanssa, joilla on vuosikymmenien maine laadukkaina ja jotka tarjoavat myös joitain maailman kunnioitetuimmista laitemerkeistä. Kaikki valmistajat käyttävät huippulaitteita, -materiaaleja ja -suunnittelua luodakseen korkealuokkaisia moottoreita, teräkokoonpanoja ja muita komponentteja Optimum® laitteille.

 • Lupauksemme

  Froothien asiakkuudessa on muitakin etuja kuin Optimum VAC2 Pyörretyhjiösekoittimen ostaminen. Tiedämme, että tulet rakastamaan uuden sekoittimesi yksinkertaisuutta napin painalluksesta. Kun olet valmis kokeilemaan, olemme täällä tarjoamassa apua ja tukea, jotta saat kaiken irti laitteestasi.

  Siksi takaamme, että tukitiimimme on täällä sinua varten, jos tarvitset heitä. Froothien tuki- ja takuujärjestelmämme on saatavilla 24/7, joten voit pyytää apua milloin tahansa.

  Lisäksi Froothien asiakkaana saat ainutlaatuisen 1 kuukauden koeajan, kun ostat Optimum VAC2 pyörretyhjiösekoittimen. Jos et ole tyytyväinen uuteen sekoittimeesi MISTÄ TAHANSA syystä, ota yhteyttä Froothieen 30 päivän sisällä. Palautamme rahasi ilman kysymyksiä ja maksamme myös toimituskulut, jotta voit palauttaa sekoittimen ilman kustannuksia.

Optimum 9400 Vs Vitamix -vertailu – Tulos : Molemmat loistavia sekoittimia
 • Osa I Optimum 9400 VS Vitamix - Sekoitinvertailu
  Vacuum Blender
 • Osa II Optimum 9400 VS Vitamix - Sekoitinvertailu
  Vacuum Blender
 • Osa III Optimum 9400 VS Vitamix - Sekoitinvertailu
  Vacuum Blender
 • Osa IV Optimum 9400 VS Vitamix - Sekoitinvertailu
  Vacuum Blender
 • Osa V Optimum 9400 VS Vitamix – Sekoitinvertailun yhteenveto
  Vacuum Blender

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Optimum-tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä Suomessa

PayPal Logo

YHTEYSTIEDOT

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Y-rekisteritunnus : NL 824103099B01
  Asiakaspalvelu : [email protected]

INSTAGRAM