442033189700
Korkealaatuiset kodinkoneet
suunniteltu Australiassa juuri sinulle.
 

" Vanhaa sanontaa lainaten: hyvästä LAADUSTA kannattaa maksaa, sillä LAATU kestää aikaa " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Acai-marja


Acai-marjat ovat Acai-palmujen (Euterpe oleracea) marjoja, jotka kasvavat Amazon-joen tulva-alueilla.

Acai-marjat ovat aika pieniä, niiden läpimitta on vain 1-2 senttimetriä ja vain 10% tästä on syötävää kuorta ja hedelmälihaa. Joka tapauksessa, nämä pienet marjat ovat huippuravinteikkaita ja ovat tärkeä osa brasilialaista ruokavaliota jo vuosisatojen ajan ja niiden löytämisestä kerrotaan jo legendoja. 
 

Acai-marjojen ravintosisältö:

Acai-marjat ovat täynnä ravinteita ja terveydelle hyödyllisiä aineita. Tässä on muutamia pääkohtia, mutta jos haluat lukea koko yhteenvedon, lataa Acai-marjojen Ravinto-opas.

Acai-marjat ovat erittäin rikkaita antosyaanin lähteitä. Antosyaanit ovat ryhmä antioksidantteja, jotka auttavat vähentämään vapaiden radikaalien vaikutusta vähentäen niiden haihtuvuutta ja rajoittaen niiden aiheuttamaa vahinkoa. 
Acai-marjojen antosyaanien antioksidanttitoimintaa vahvistavat E-vitamiini, myöskin tärkeä antioksidantti ja mineraalit rauta, kalsium ja magnesium.
Acai-jauhe on tärkeä rasvahappojen lähde ja se on erityisesti rikas Omega9-rasvojen lähde. Sillä on edullinen vaikutus ihoon, sydämeen ja verisuoniin sekä koko kehon toimintaan ja se voi jopa suojata vakavilta sairauksilta.
Acai-marjat ovat loistavia aamiaisella, sillä niiden glykeeminen indeksi (GI) on alhainen. Kehosi muuttaa niiden sisältämät hiilihydraatit glukoosiksi hitaalla ja säännöllisellä tavalla vapauttaen jatkuvaa energiaa.  Marjojen sisältämät hyvät kuidut saavat sinut tuntemaan itsesi kylläiseksi ja ne pitävät verensokerisi tasaisena, joka taas vähentää ruokahaluasi ja auttaa sinua painonhallinassa.
 

Acai-marjapatukka ja acai-marjahiutaleet

Helppo tapa saada päivittäinen antioksidantti-annoksesi!

Kaikki acai-marjojen hyödyt Amazonin sademetsästä saatavana supermaukkaassa välipalassa, valmiina syötäväksi milloin vain ja missä vain.
 

Tambor Acai

Froothie myy Tambor-merkkistä acai-marjaa, joka on yksi maailman korkealaatuisimmista orgaanista, jäädytettyä acai-sosetta myyvistä brändeistä. Se on myös yksi ainoista jäädytetystä ja orgaanisesta acaista, joka on saatavilla Australian markkinoilla. Toisin kuin monet Australian markkinoilla olevat acai-tuotteet, Tambor  Acai mydään perinteiseseen brasilialaiseen tapaan  jäädytetyn soseen muodossa. Tällä tavoin varmistamme, että acaimme säilyttää kaikki luonnolliset ravinteensa. Syöt sitten oman acai-marjasi smoothiena aamupalalla, brasialaisena lounaana tai valmistat siitä lempijäätelöäsi tai -jogurttiasi jälkiruuaksi, acai sopii kaikille täydellisesti jokapäiväiseen käyttöön.
 


Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Optimum-tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä Suomessa

PayPal Logo

YHTEYSTIEDOT

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • Y-rekisteritunnus : NL 824103099B01
    Asiakaspalvelu : [email protected]

INSTAGRAM