442033189700
Korkealaatuiset kodinkoneet
suunniteltu Australiassa juuri sinulle.
 

" Vanhaa sanontaa lainaten: hyvästä LAADUSTA kannattaa maksaa, sillä LAATU kestää aikaa " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

100% oikeaa hedelmää, 97% rasvattomia, gluteenittomia, gelatiinittomia, täynnä probiootteja ja antioksidantteja.
Froothien hedelmät jäädytetään yksitellen salamannopeasti, mikä tarkoittaa, että ne jäätyivät ollessaan tuoreimmillaan uimatta missään sokeriliemessä. Hedelmä on myös sekoituksesi pääraaka-aine - saat ainakin 1.5 annosta hedelmää smoothiessasi!
 
Kaikki tämä hedelmämäärä tarkoittaa ensinnäkin sitä, että pääset lähemmäksi päivittäistä tavoiteltavaa hedelmäkiintiötä (2 annosta/päivä), mutta myös sitä, että saat ison määrän kuitua (ainakin 8grammaa/pieni smoothie). Kaikki olemme lukeneet kuitujen hyödyistä puuro- tai muropakkausten kyljistä, mutta muistutettakoon, että se voi myös estää syöpiä ja sydänsairauksia!

Mutta hedelmät eivät ole ainut smoothien ainesosa, eikö niin? Ainut toinen smoothieittemme ainesosa on jogurttipatukkamme.. 97% rasvattomia, gluteenittomia ja gelatiinittomia!
 
Tule maistamaan smoothieitamme hyvällä omallatunnolla, sillä ne ovat hyväksi sinulle ja kehollesi. Kaiken lisäksi takaamme, että smoothiemme on herkullisinta, mitä olet ikinä maistanut!
Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Optimum-tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä Suomessa

PayPal Logo

YHTEYSTIEDOT

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • Y-rekisteritunnus : NL 824103099B01
    Asiakaspalvelu : [email protected]

INSTAGRAM