442033189700
Korkealaatuiset kodinkoneet
suunniteltu Australiassa juuri sinulle.
 

" Vanhaa sanontaa lainaten: hyvästä LAADUSTA kannattaa maksaa, sillä LAATU kestää aikaa " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

 

Laatustandardit

 

Valmistajat

Optimum käyttää Taiwanissa sijaitsevan maailmanluokan yksinoikeustehtaan ohella parhaita saatavilla olevia valmistajia korkealaatuisten tehosekoittimien, mehupuristimien ja moinitoimikoneiden tuottamiseen. Ennen tuotteen valmistamisen aloittamista tuottajamme joutuvat vastaamaan korkeimpiin laatuvaatimustarkastuksiin. Tuotantolaitoksemme ovat ISO9001 hyväksyttyjä ja tuotteemme ovat saaneet UL-, CE-, EMC- ja IEC-hyväksynnät.

Optimum on vakiintunut brändi ja tehtaillamme on yhteensä 120 vuoden kokemus ja maine markkinoilta. Laadun tavoittelu jatkuu läpi liiketoimintamme ja tavoitteemme on saada tuote vastaamaan standardejamme täydellisesti. Optimumin taitava hankintatiimi työskentelee yhteistyössä tuottajien kanssa molempia hyödyttävässä suhteessa. Läheinen yhteistyö tuottajien kanssa mahdollistaa sen, että voimme keskittyä yhteiseen tavoitteeseemme; valmistamaan laatutuotteita.

 
 Laatu ensin

Olemme ylpeitä toimittaessamme erinomaisia ja tehokkaita tuotesarjoja. Keskitymme mieluummin loistavaan laatuun niin tuotteissamme kuin palvelussammekin, kuin kilpailemaan yksinomaan hinnasta. Luotamme kykyymme tarjota paremmat takuuehdot kuin muut markkinoilla olevat tuotteet sekä kykyymme tarjota asiakkaillemme mahdollisuuden tehdä tietoisen ratkaisun, joka perustuu sekä erinomaiseen luotettavuuteen että hintaan.

Olemme ylpeitä siitä, että tuotteemme laatu useine lisävarusteineen sekä ensiluokkainen asiakaspalvelumme jatkavat brändimme puolestapuhumista. Kasvatamme jatkuvasti listaamme tyytyväisistä asiakkaista. Olemme sitoutuneet tekemään päivästäsi vähän pehmeämmän, hieman luovemman ja täynnä makua tehosekoittimiemme, mehupuristimiemme ja monitoimikoneittemme innovatiivisen tyylin ja toimintojen avulla.

Fokuksemme laatuun ja kestävyyteen tarkoittaa myös sitä, että jokainen laite on tuotettu huolellisesti ja käynyt läpi täyden testauksen ennen kuin se lähetetään jälleenmyyjillemme, ja että se testataan taas uudestaan ennen kuin se lähetetään asiakkaalle. Asiakastukemme on vertaansa vailla ja suunnitelmamme on avata maailman ensimmäinen onlinepalvelukeskus, joka tarjoaa asiakkaille välitöntä tukipalvelua koko tehosekoittimien elinkaaren ajan.

 
Tuotetestaus

Kaikki uudet tuottajat joutuvat toimittamaan kaikki todistukset liiketoiminnastaan ja laatuprosesseistaan, sekä läpäisemään liiketoimintansa tiukan seulomisen ennen kuin ne hyväksytään tuottajiksi. Tuottajat joutuvat toimittamaan uudet CE- ja EMC-merkinnät Optimumille joka toinen vuosi.

Tiukkojen vaatimuksiemme mukaan tuottajien tulee käyttää testaukseen kansainvälisesti tunnettua laboratoriota ja sertifiointitoimistoa, jotta parhaimmat laatustandardit pystytään säilyttämään. Lisäksi tuottajamme päivittävät meille ISO9001-tarkastuksen tuloksensa vuosittain, jotta voimme varmistaa heidän noudattavan korkeimpia laaduntarkastustandardeja omissa prosesseissaan.

Kiinnitämme huomiota kaikkiin yksityiskohtiin pienimmästä ruuvista laitteittemme moottoriin tai pakkaukseen. Kaikki on suunniteltu huolellisesti, kokeiltu ja testattu ennen kuin tuote tuodaan markkinoille.


Hyväksynnät

Vaadimme, että laatustandardit ja turvallisuustestauksen hoitaa SGS. SGS on yksi suurimmista ja arvostetuimmista globaalien standardien noudattamista valvova yritys, joka raportoi huolellisesti ja puolueettomasti kaikista tuotteista. Emme säästele kuluja varmistaaksemme, että tuotteemme eivät ole pelkästään korkealaatuisia, mutta myös turvallisia käyttää millä tahansa markkinoilla ympäri maailman.


Vertailu

Investoimme huomattavasti markkinoiden kilpailuanalyysiin ja teemme kontrolloituja vertailuja kilpailijoittemme ja omien tuotteidemme välillä, jopa niin pitkälle kuin purkamalla moottorit osiin testaten eri tekijöitä, kuten kestävyyttä ja yhtäjaksoisuutta. Toisin kuin monet kilpailijoistamme, näiden vertailujen tulokset perustuvat suorituskykyyn oikeassa toimintaympäristössä.

 
Tuki

Mitä tulee huippuluokkaiseen asiakaspalveluumme, Optimum käyttää ainoastaan jälleenmyyjiä, jotka keskittyvät asiakaspalvelun ja tuen tärkeyteen. Otamme asiakaspalvelun ja tuen niin tosissamme, että teemme satunnaisia tarkastuksia käyttämällä mysterishoppailijoita, jotta saamme tietää heidän jatkuvan sitoutumisensa asiakaspalveluun ja heidän tietonsa tuotteistamme.

Pystymme myös tarjoamaan markkinoiden johtavan takuun tuotteillemme. Tämä varmuus tulee tuotteen ylittämättömästä valmistuslaadusta sekä hyvin vähäisistä vioista johtuvista tuotepalautuksista. Kun valmistusvirheitä ilmaantuu, suoritamme perusteellisen tutkimusprosessin, joka paljastaa virheen syyn ja varmistaa, että se korjataan saman tien.

 
Jatkuva parannus

Emme ole ainoastaan sitoutuneita parantamaan brändiämme, vaan annamme myymiemme tuotteidemme puhua sen puolesta. Oikeutamme antamamme lupaukset tuotteidemme laadulla ja tiimimme omistautuneisuudella. Jatkuva parannus on osa liiketoimintaamme.Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Optimum-tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä Suomessa

PayPal Logo

YHTEYSTIEDOT

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • Y-rekisteritunnus : NL 824103099B01
    Asiakaspalvelu : [email protected]

INSTAGRAM