442033189700
Korkealaatuiset kodinkoneet
suunniteltu Australiassa juuri sinulle.
 

" Vanhaa sanontaa lainaten: hyvästä LAADUSTA kannattaa maksaa, sillä LAATU kestää aikaa " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

OPTIMUM G2.1 PLATINA-SARJAN TEHOSEKOITTIMEN ESITTELY


G2.1

OPTIMUM G2.1 PLATINA-SARJAN TEHOSEKOITTIMEN ESITTELY

900 €

OPTIMUM G2.1 PLATINA SISÄLTÄÄ:

 • Helppokäyttöisen ja elegantin LED kosketusnäyttöpaneelin
 • Kuusi automaattista ohjelmaa, jotka toimivat yhden napin painalluksella
 • Täsmälliset, hienosäädetyt manuaaliset ajan- ja nopeuden säädöt
 • UL:n, CE:n ja FDA :n hyväksymä kannu Estaman kopolyesteriä, joka ei sisällä BPA:ta. Kannun mukana tulee kansi ja muovisuojus.
 • 6-sakarainen teräosa ruostumatonta terästä kuivaan ja nestemäiseen käyttöön
 • Sekoitusvarsi, joka auttaa sekoittamisessa
 • ILMAINEN pähkinämaitopussi
 • ILMAINEN 104-sivuinen kattava reseptikirja
 • 30 päivän palautusoikeus
 • Asiantunteva asiakastukemme auttaa ongelmatapauksissa
 • Kansainvälinen takuu

Lisätietoa osista ja lisätarvikkeistä TÄÄLLÄ

    Optimum G.21 Platina-sarja   Vitamix Pro Series 500
Moottori:   2,835 Wattia   2 Peak HP Base Motor
Käyttö:   Yksityis- ja ammattikäyttö   Yksityiskäyttö
Terä:   6-teräinen teräosa   4-teräinen teräosa
Terän materiaali:   Ruostumatonta terästä   Ruostumatonta terästä
Kannun koko:   2 L   2 L
Kannun materiaali:   Eastman Tritan kopolyesteri (ei sisällä BPA:ta)   Eastman Tritan kopolyesteri (ei sisällä BPA:ta)
Kannun vaihteisto:   Metallia   Metallia
Kannun/jalustan akeseli:   Metallia   Metallia
Digitaalinen ohjauspaneeli:   Kyllä   Ei
Ohjelmat:   6 automattista ohjelmaa   3 automattista ohjelmaa
Paino:   5.5 kg   5 kg
Takuu:   2 vuotta kotimaassa   7 vuoden takuu
    Optimum G.21 Platina-sarja   Bledtec Designer 725
Moottori:   2,835 Wattia   1,725 Wattia
Käyttö:   Yksityis- ja ammattikäyttö   Yksityiskäyttö
Terä:   6-teräinen teräosa   2-teräinen teräosa
Terän materiaali:   Ruostumatonta terästä   Ruostumatonta terästä
Kannun koko:   2 L   1.7 L
Kannun materiaali:   Eastman Tritan kopolyesteri (ei sisällä BPA :ta)   Eastman Tritan kopolyesteri (ei sisällä BPA :ta)
Kannun vaihteisto:   Metallia   Metallia
Kannun/jalustan akseli:   Metallia   Metallia
Digitaalinen ohjauspaneeli:   kyllä   kyllä
Automaattiset ohjelmat:   6 automaattista ohjelmaa   6 automaattista ohjelmaa
Paino:   5.5 kg   4.9 kg
Takuu:   2 vuotta kotimaassa   8 vuoden takuu
AUTOMAATTISET OHEJLMAT: Kuusi automaattista ohjelmaa, jotka loihtivat napin painalluksella täydellisiä smoothieita, sorbetteja, pähkinämaitoja, keittoja, kastikkeita tai jauhavat pähkinöitä tai kahvia. Tarkka, hienosäädetty manuaalinen säädin: aseta aika ja nopeus juuri haluamallasi tavalla tai käytä ensin pulssi-toimintoa vielä pehmeämmän lopputuloksen saamiseksi.
KANNU: Monikäyttöinen kannu kosteille ja kuiville aineksille. Kannun mukana tulee kansi ja muovisuoja. Kuumuutta kestävä 2l polykarbonaattikannu
PUHDISTUS: Optimum G21 Platina-sarjan innovatiivisen muotoilun ansiosta se on helppo puhdistaa ilman terien poistamista !
TEHO: 220-240V/50-60HZ
LISÄTARVIKKEET: Sekoitusvarsi, pähkinämaitokangas
LAITTEEN MITAT: 20*21*51cm
LAITTEEN PAINO: 5.6 KGS

TOIMINNOT YKSITYISKÄYTTÖÖN

  • Hedelmäsmoothiet Optimum on suunniteltu valmistamaan parhaimmat hedelmäsmoothiet niin yksityis- kuin ammattikäytössäkin murskaten jään ja hedelmät sekunneissa.

  • Vihreät smoothiet Käytät sitten lehtikaalia, salaattia, selleriä, pinaattia, minttua, kurkkua, banaania tai porkkanaa, Optimum-tehosekoitin takaa pehmeän ja säikeettömän lopputuloksen.

  • Pähkinöiden ja siemenien jauhaus Optimumin kuusisakaraisen terän ansiosta kokonaisten siementen, papujen ja riisien hienontaminen sekä taikinan vaivaaminen käy kädenkäänteessä.

  • Jään murksaus Ammattitason 3.8 hevosvoiman moottorin ansiosta Optimum murskaa suuria määriä jäätä sekunneissa valmiiksi smoothieihin, jäähilejuomiin ja jäätelöihin.

  • Pähkinävoit Suklaa, hasselpähkinä, pähkinävoi, mantelivoi..vain mielikuvitus on rajana ! Optimum valmistaa maukkaimmat lisäaineettomat pähkinävoit ainoastaan yhtä raaka-ainetta käyttäen.

  • Pähkinämaito Lisää pähkinöiden joukkooon pieni määrä vettä, sekoita, siivilöi ja luonnollinen kasvipohjainen maito on valmis nautittavaksi.

  • Jäätelöä jäisistä hedelmistä ja marjoista Optimum muuntaa lempihedelmäsi tai –marjasi rasvattomaksi ja lisäaineettomaksi annokseksi kaunista jäätelöä, josta ei tarvitse potea huonoa omatuntoa.

  • Lämpimät keitot Samalla tehosekoittimella, jolla voit valmistaa jäätelöä, voit valmistaa myös höyryävän lämpimiä keittoja kaikista luonnollisista aineksista vain kymmenessä minuutissa ! Tämän mahdollistaa Optimumin hurjalla nopeudella pyörivä terä, joka kuumentaa keiton hankausenergialla.

  • Levitteet ja dipit Pidät sitten silkkisen pehmeästä hummuksesta tai paksusta tomaattisalsasta, Optimum auttaa sinua valmistamaan parhaat levitteet ja dipit laajasta valikoimasta.

  • Tuoreet hedelmämehut Optimum sekoittaa helposti kokonaiset hedelmät ja kasvikset kuorineen valmistaen terveellisen ja kuitupitoisen mehun. Parasta on, että kaikki hedelmien ja kasvisten osat käytetään hyväksi, joten jätettä ei tule ja laitteen puhdistaminen on nopeaa ja helppoa.

  • Cocktailit Voit valmistaa cocktailit ravistamalla, sekoittamalla tai jään kanssa. Vain muutamassa sekunnissa jäinen herkku on valmis.

 • Munakkaat Samalla menetelmällä kuin Optimum pystyy valmistamaan höyryävän lämpimiä keittoja, terien hankausta hyödyntämällä voit valmistaa myös munakkaita vain muutamassa minuutissa !

TOIMINNOT AMMATTIKÄYTTÖÖN

  • Murskaa jään sekunneissa Optimum on tehokas ammatitason tehosekoitin, joka pystyy saavuttamaan hyvin korkean nopeuden ja murskaamaan jään muutamassa sekunnissa valmistaen pehmeitä juomia hyvällä koostumuksella ilman möykkyjä.

  • Helppo korjata ja ylläpitää Korkealaatuisten ja kestävien komponenttien ansiosta, jotka on toimittanut yksi maailman tunnetuimmista tehosekoitinvalmistajista, Optimum kestää hedelmäbaarin tai kahvilan vaativaa kulutusta. Epätodennäköisen rikkoutumisen sattuessa, varaosat ovat kohtuuhintaisia ja helposti saatavilla. Tehosekoittimen korjaus on yksinkertaista ja suoraviivaista, toisin kuin monilla kilpailijoillamme.

  • Tehokas ja kestävä patentoitu hiiliharjamoottori Optimumin moottori on ainoa laatuaan, sillä se muuntaa sähkönkulutusta virran tarpeen mukaan. Tämän ansiosta Optimum on kilpailijoitaan kestävämpi eikä rikkoudu käytössä.

  • 6- sakarainen terä ruostumatonta terästä Japanilaisilla terillä varustettu Optimum jauhaa paksuimmatkin ainekset helposti.

  • Älykäs ylikuumennusesto Optimumissa on sisäänrakennettu sensori, joka sammuttaa moottorin automaattisesti, jos ylikuumennusvaara on olemassa, pidentäen näin laitteen elinkaarta ja estäen sen rikkoutumista. Näin sattuessa, laitteen voi käynnistää uudelleen virtanappia painamalla.

  • Maine Optimum on lunastanut paikkansa korkealaatuisten ammatillisten tehosekoittimien joukossa ympäri Australiaa ja koko maailmassa voittaen yrittäjien luottamuksen. Optimumin valmistajalla on 30 vuoden kokemus alalta ja jälleenmyyjien luottamus.

 • Froothien tuki Froothie on erikoistunut hedelmäbaarien ja kahviloiden perustamiseen ja kehittämiseen ympäri Australiaa ja Uutta-Seelantia keräten näin paljon kokemusta mehu- ja smoothieteollisuudesta. Asiakkaanamme ja Optimumin uutena ylpeänä omistajana tulet saamaan smoothiereseptejä sekä arvokkaita neuvoja miten kehittää mehubaariasi ja kasvattaa myyntiäsi.


Loihdi ravinnepitoisia, pehmeitä ja herkullisia hedelmäsmoothieita ja –mehuja vain muutamassa sekunnissa.Valmista terveellisä ja herkullisen pehmeitä sorbetteja.Jauha jyviä ja siemeniä helposti ja yksinkertaisesti.Valmista herkullisia maidottomia pähkinä- ja soijamaitoja sekä paljon muuta.Valmista pehmeitä ja kermaisia lämpimiä keittoja täynnä ravinteita.Valmista itsetehtyjä levitteitä, dippejä, kastikkeita ja marinaadeja muutamassa sekunnissa.

* Vaaditut tiedot

900 €

900 €

Hintaan sisältyy ALV, mutta ei 10 € toimitusmaksua.

TAKAAMME, ETTÄ TULET OLEMAAN TYYTYVÄINEN
VALINTAASI – 30 PÄIVÄN PALAUTUSOIKEUS!
KLIKKAA TÄSTÄ LISÄTIETOJA...TULET YLLÄTTYMÄÄN

MARKKINOIDEN KATTAVIMMAN TAKUUN PIIRIIN SISÄLTYY
MOOTTORI & OSAT, TYÖ & ASIAKASTUKI

 • JOHDANTO

  Sulavalinjainen, hienostunut ja niin kovin käytännöllinen – Optimum G2.1 – Platina-sarjan tehosekoitin on Optimum- tuotesarjan edistynein tehosekoitin.

  Tuottajamme, Optimum Appliances on australialainen yritys, joka nauttii hyvästä maineesta korkealaatuisten laitteiden valmistajana. Froothie jällenmyy Optimum-laitteita yksinoikeudella ympäri maailman. Hyvä maine on ansaittu osaksi panostamalla asiakakkaiden tarpeiden tutkimiseen sekä tietysti myös pyrkimällä aina korkealaatuiseen lopputulokseen.

  Kysyimme kiireisimmiltä ja tarkkanäköisimmiltä asiakkailtamme, mitä he todella odottavat blendereiltään. He kertoivat haluavansa älykkään laitteen, joka pystyy valmistamaan smoothieita, keittoja sekä muita tuoreita ja terveellisiä ruokia niin yksinkertaisesti ja nopeasti kuin mahdollista. Samalla he toivoivat laitteelta myös eleganttia ulkonäköä.

  Tuotekehityksen lopputuloksena esittelemme Optimum G2.1 –Platina-sarjan tehosekoittimen: älykkäät ja monipuoliset toiminnot napin painalluksella sekä tyylikäs ja upea design.


 • Miksi Ostaisin Optimum G2.1 Platina-sarjan Tehosekoittimen?

  Froothien tavoite on yksinkertainen: auttaa ihmisiä elämään terveellisemmin myymällä Optimum-tuotesarjaa. Tiedämme, että et tingi terveydestäsi tai tuoreesta, ravinnepitoisesta ruuasta. Miten muuten saisit energiaa pysyäksesi kiireisessä aikataulussasi?

  Kiireinen aikataulu tosin asettaa myös vaatimuksen, että näiden terveellisten ruokien valmistamisen tulee olla mahdollisimman yksinkertaista ja ongelmatonta. Tiedämme myös, että sinulle ulkonäkö ja muotoilu on lähes yhtä tärkeää kuin toiminnot. Se tarkoittaa, että haluat rakastaa yhtä paljon sitä, miten hyvältä laite näyttää keittiössäsi kuin sitä, miten hyvin se toimii.

  Optimum Appliances on työskennellyt kovasti luodakseen tehosekoittimen, joka on kaikkea tätä: älykäs ja monipuolinen, sulavalinjaisella ja modernilla ulkomuodolla. Lopputulos on Optimum G2.1 Platina-sarjan tehosekoitin, jossa laatu ja monipuolisuus kohtaavat ainutlaatuisen ja tyylikkään muotoilun.

 • Laitteen Avainhyödyt

  On hienoa, että Optimum G2.1 Platina-sarjan tehosekoittimesi ruostumattomasta teräksestä valmistettu ulkokuori sopii täydellisesti keittiösi sisustukseen. Hieno ulkonäkö ei kutenkaan ole tarpeeksi. Tulet olemaan tyytyväinen useisiin älykkäisiin ja monipuolisiin toimintoihin, kuten:

  • Yksinkertaisen elegantti LED kosketusnäyttöpaneeli:selkeän näytön ansiosta oikean ohjelman valinta on helppoa.
  • Kuusi automaattista ohjelmaa: loihdi täydellisiä smoothieita, sorbetteja, pähkinämaitoja, keittoja, kastikkeita, jauha pähkinöitä tai kahvia..kaikki nämä toiminnot vain napin painalluksella.
  • Täsmällinen, hienosäädetty manuaalinen kontrolli:aseta tehosekoittimen aika ja nopeus juuri haluamallasi tavalla tai käytä aluksi pulssi-toimintoa vielä pehmeämmän lopputuloksen takaamiseksi.
  • Suuri kannu, joka sopii niin nestemäisille kuin kuiville aineksille:sinun ei tarvitse ostaa useampia kannuja eri käyttötarkoitukseen.
  • Helppo puhdistaa:Optimum G2.1 Platina-sarjan tehosekoittimen innovatiivinen muotoilu tekee siitä helpon puhdistaa – terien irroittaminen ei ole tarpeen!

  Kuten missä tahansa Optimum-laiteessa, turvallisuus on tietysti yksi tärkeimmistä kriteereistä. Siksi Optimum G2.1 Platina-sarjan tehosekoittimella on tuplamäärä turvallisuusasetuksia –moottorin automaattinen ylikuumennussuoja sekä koko laitteen sähköinen ylikuumennussuoja.

 • Lupauksemme

  Froothien asiakkaan hyödyt eivät pääty Optimum G2.1 Platina-sarjan tehosekoittimen tilaamiseen. Vaikka uusi tehosekoittimesi onkin yksinkertainen käyttää vain nappia painamalla, saat siitä aina enemmän irti asiantuntevan asiakastukemme neuvoilla.

  Siksi asiakastukemme on tukenasi silloin, kun tarvitset ja auttaa mahdollisissa ongelmatapauksissa ja takuuasiaoissa.

  Lisäksi Froothien asiakkaana saat automaattisesti kuukauden palautusoikeuden ostaessasi Optimum G2.1 Platina-sarjan tehosekoittimen. Jos et ole tyytyväinen uuteen tehosekoittimeesi MISTÄ TAHANSA syystä, ota yhteyttä Froothien tukeen 30 päivän sisällä ostostasi. Annamme rahasi takaisin selityksiä vaatimatta.

 • Yhteenveto

  Voisimme jatkaa Optimum G2.1 Platina-sarjan tehosekoittimen ylistämistä loputtomasti..Kuitenkin paras tapa arvostaa sen toiminnallisuutta ja hienoa muotoilua on kokeilla sitä omassa keittiössäsi.

  Se on tarpeeksi tehokas käytettäväksi kiireisessä mehubaarissa, tarpeeksi monipuolinen hienoon kahvilaan sekä tarpeeksi elegantti sopiakseen hienoimman keittiön sisustukseen. Kiteytettynä Optimum G2.1 Platina-sarjan tehosekoitin on juuri se täydellinen yhdistelmä tyyliä ja tehoa, jota olet hakenut.

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Optimum-tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä Suomessa

PayPal Logo

YHTEYSTIEDOT

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Y-rekisteritunnus : NL 824103099B01
  Asiakaspalvelu : [email protected]

INSTAGRAM