442033189700
Korkealaatuiset kodinkoneet
suunniteltu Australiassa juuri sinulle.
 

" Vanhaa sanontaa lainaten: hyvästä LAADUSTA kannattaa maksaa, sillä LAATU kestää aikaa " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

THERMOMIXILLA ON UUSI KILPAILIJA!

Optimum ThermoCook kypsentävä monitoimikone

1 000 €

Optimum ThermoCook Kypsentävä monitoimikone sisältää:

 • -ison 3 litran höyryttimen
 • -pienen 2.6 litran höyryttimen
 • 2 litran irroitettavan kulhon sekoittamiseen ja ruuanlaittoon ruostumatonta terästä
 • Teriin kiinnitettävän vispilän ja taikinasekoittimen
 • Teräosan ruostumatonta terästä
 • -Suuren 70x50mm LCD näytön
 • -Erillisen lasisen vaa’an tarkkaan punnitsemiseen
 • -Pehmeän silikonisen kumilastan
 • 19 valmiiksi ohjelmoitua ohjelmaa
 • Säädettävän ajastimen ja lämpömittarin
 • Laitteen sähköttömät osat voi pestä astianpesukoneessa
 • Kattavan reseptikirjan

Klikkaa Tästä saadaksesi lisätietoa osista ja lisätarvikkeista.

ALLA ON TOSIASIOIHIN PERUSTUVA VERTAILU OPTIMUM THERMOCOOK PRON JA KILPAILEVAN MALLIN VÄLILLÄ:

  OPTIMUM ThermoCook Pro   THERMOMIX
Mainostettujen toimintojen
määrä:
 
20 toimintoa, joihin sisältyy Tee-se-itse-ohjelma
 
12 toimintoa
Lämpötila:  
37°-120°
 
37°-120°
Kulhon maksimikapasiteetti:  
2 litraa
 
2.2 litraa
Power :  
500W Motor, 1000W Heating Power
 
500W Motor, 1000W Heating Power
Teho:  
Moottori 500 wattia,lämmitysteho 1000 wattia
 
Moottori 500 wattia, lämmitysteho 1000 wattia
Turbo/Pulssitoiminto:  
Turbo & Pulssi
 
Turbo & Pulssi
Tärkeimmät lisätarvikkeet:  

 

Höyrytin  
Kyllä
 
Kyllä
Leikkaavat terät  
Kyllä
 
Kyllä
Vispilä / sekoitusosa
(vatkaamiseen, hämmentämiseen jne)
 
Kyllä
 
Kyllä
Vaaka  
Kyllä, erillinen päälaitteesta
 
Kyllä, päälaitteeseen integroitu
 
Reseptit  
Kyllä
 
Kyllä
Takuu:  
2 vuotta kotimaassa
 
2 vuoden takuu yksityiskäyttöön, 1 vuoden takuu ammattikäyttöön
Hinta:   1 000 €
(Froothie)
  1109 €
(thermomix.vorwerk.de)
Höyrytin: Suuri höyrytin : 3
Pieni höyrytin: 2.6 litraa
Lasinen kansi, joka sopii molempiin höyryttimiin
Kulho:
2 litraa

Terät:
4-sakarainen teräosa ruostumatonta
terästä vahvistetuilla terillä

Ajastin:
Teho 1000 wattia
Lämpötilan asetukset: 37-120°C

Erikoisohjelmat:
Elektroninen moottorin suojaus, joka pysäyttää laitteen jos moottori
uhkaa ylikuumentua liiallisen täyttämisen vuoksi.

Ylikuormitussuoja:
Elektroninen moottorin suojaus, joka pysäyttää laitteen jos moottori
uhkaa ylikuumentua liiallisen täyttämisen vuoksi.

Muut turvallisuusominaisuudet:
Optimum ThermoCook Pro ei käynnisty ennen kuin kansi
on turvallisesti paikoillaan.

Konepestävä:
Terät, kansi ja sekoitusosat voidaan pestä tiskikoneessa.

Lisätarvikkeet:
Käyttöohje, reseptikirja, mittakuppi, lasta sekä tarkka lasinen vaaka

Kiinnitettävät lisäosat:
Pieni ja suuri höyrytin, höyryttimen kansi, kypsennyskori, vispilä,
taikinakoukku ja teräosa.

Laitteen paino:

7.16 kg

Helppo ja tarkka hallinta:

Optimum ThermoCookin kirkas ja helppolukuinen LCD-näyttö yhdistettynä helppokäyttöiseen käyttöliittymään ja nopeuden säätimeen takaavat laitteen helpon ja tarkan hallinnan. Laitteen eri säätimien ansiosta pystyt helposti kontrolloimaan ruuanlaiton jokaista vaihetta. Voit säätää ajastimen yhdestä sekunnista kahteentoista tuntiin, lämpötilan 37:stä 120:een asteeseen ja nopeuden kymmeneen eri asteikkoon. Lisäksi laitteessa on pulssi- ja lämmitystoiminto.

 

Säästä aikaa ja tilaa:

Tämä uudenaikainen laite auttaa sinua säästämään aikaa keittiöaskareissa. Sinun ei tarvitse käyttää monia eri kodinkoneita, laita vain kaikki ainekset ThermoCookiin, valitse ohjelma ja anna ThermoCookin tehdä työ puolestasi. Kun käytät ruuanlaittoon vain yhtä laitetta, myös tiskattavaa jää vähemmän. ThermoCook korvaa jopa 10 eri keittiön pienoiskodinkonetta ja vapauttaa siten myös työpöytä- ja kaappitilaa.

 

Avaintoiminnot:

Optimum ThermoCook Prossa on yli 20 kätevää toimintoa, jotka on kaikki suunniteltu auttamaan sinua loihtimaan perheellesi mieleenpainuvia aterioita, joissa ei ole lisäaineita ja jotka ovat täynnä ravinteita. Tässä on vain osa laitteen toiminnoista: pilkkominen, vaahdottaminen, ainesten yhdistäminen, emulgointi, jauhaminen, vaivaaminen, kypsentäminen, sekoittaminen, hämmentäminen, höyryttäminen, punnitseminen, lämmitys haluttuun lämpötilaan ja paljon muuta. Kaikki laitteen toiminnot löytyvät Toiminnot-kohdasta.

 

Helpot automaattiset ohjelmat:

Optimum ThermoCook Pro sisältää automaattisia ohjelmia , jotka auttavat sinua toteuttamaan valmiita aterioita helposti ja nopeasti. Valitse seuraavista: smoothie, nopea keitto, paksu keitto, pilkkominen, paistaminen, sekoittaminen, höyryttäminen, haudutus, lämmitys, uudelleen lämmitys, keittäminen, jogurtti, riisi, puuro, vaivaaminen.

 

Korkea laatu:

Ruostumattomasta teräksestä valmistetulla teräosallaan, voimakkaalla 500 watin moottorillaan, 1000 watin lämmityselementtillään, ylikuumenemis-/ylikuormitus- ja turvallisuussuojallaan ThermoCook on suunniteltu korkealaatuiseksi, erittäin kestäväksi ja tehokkaaksi laitteeksi.

 

Bonus lisäosat:

ThermoCook:in mukana saat höyryttimen, kypsennyskorin, vispilän, mittakupin, lastan, digitaalivaa’an ja reseptikirjan.

 

Erikseen ostettava lisäosa:

2 litran lisäkypsennyskannu: tähän monikäyttöiseen kannuun viitataan monissa resepteissä, joissa tarvitaan kahta kannua. Voit ostaa lisäkannun Froothien lisätarvikeet-sivulta.

 

Pätevä ravitsemuskonsultti, kokki ja toimittaja, joka on julkaissut useita terveyteen liittyviä kirjoja.

Thermocook on tehokas ja monipuolinen laite, joka taipuu moneen eri tehtävään. Se ei ole pelkästään korkealaatuinen tehosekoitin, vaan se pystyy myös soseuttamaan ja lämmittämään ainekset samanaikaisesti, joka tekee siitä täydellisen valmistamaan keittoja, kastikkeita ja muhennoksia. Lisäksi se jauhaa mausteet pähkinät ja siemenet hienoiksi tehden siitä loistavan laitteen raaka- ja jälkiruokien valmistukseen.

Käytin juuri ThermoCookia ruuanlaittodemolla Lontoon Veg Fest festivaalilla vzlmistaen keittoa, pestoa ja toffeeta, joita kaikki rakastivat. Tällä laitteella on uskomaton potentiaali - rakastan sitä!!

 

Christine on pätevä ravitsemuskonsultti, kokki, tomittaja ja media-alan asiantuntija. Laaja-alaisen koulutuksensa aikana hän on saavuttanut tutkinnon ravitsemusterapiassa loistavin arvosanoin arvostetussa CNELM ravitsemuskeskuksessa. Hänellä on myös maisteritason tutkinto sekä diplomi aikuiskoulutuksessa. Kokeneena kirjoittajana Christine julkaisee säännöllisesti ruokaan, terveyteen, ravitsemukseen ja liikuntaan littyviä artikkeleita kansallisissa ja paikallisissa aikakausi- ja sanomalehdissä. Hän on aktiivisesti esillä eri medioissa, mukaan lukien radiossa ja televisiossa. Hän on kirjoittanut useita keittokirjoja sekä kirjoja terveydestä.

Nayna Kanabar

Aloitin ThermoCookin testaamisen kokeilemalla höyrytys-toimintoa. Vaikka en yleensä ole kovin lahjakas elektronisten vempaimien kanssa, olin yllättynyt, että jopa minä onnistuin käyttämään laitetta pelkän napin painalluksella!! .... Seuraava yritykseni ThermoCookin kanssa oli mausteinen talvikurpitsakeitto. Lisäsin pilkotut sipulit ja talvikurpitsan palaset kulhoon vihreän chilin, hyppysellisen kuminan sekä suolan ja veden kera, painoin "nopea keitto" -toimintoa ja herkullinen, kuuma keitto oli valmis alle 20 minuutissa. Tämähän vain paranee koko ajan!! Seuraavaksi halusin kokeilla hillon valmistamista..Hillosta tuli täydellistä... Read More

 

Nayna on yksi Iso-Britannian suosituimmista kasvisbloggaajista. Hän jakaa helppoja kasvisreseptejä ja on mukana Foodies 100:n Ison-Britannian top 50 ruokablogilistalla. Naynan reseptejä on julkaistu niin The Metro-, The Evening Standard - kuin Eat In -lehdissä.

Neil Martin - Natural Juice Junkie - yksi Ison-Britannian johtavista mehuasiantuntijoista, pätevä mehuterapeutti ja rekisteröitynyt vaihtehtoisen lääketiedeyhdistyksen jäsen.

Rakastan uuden Optimum ThermoCookin yksinkertaisuutta ja monipuolisuutta. Laitteen käyttöliittymä on helppokäyttöinen ja voin jopa tallentaa omat tee-se-itse-ohjelmani. Minun ei tarvitse enää raivata tilaa tehosekoittimelle, leipäkoneelle, keittokoneelle, riisikeittimelle, yleiskoneelle...tämä yksi ainoa laite korvaa kaikki nämä vempaimet maksimaalisella toiminnallisuudella ja se vie vain vahän tilaa.

 

"Parannettuaan ensin huimasti omaa terveyttään, Neil on nykyään yksi Iso-Britannian johtavista mehustamisasiantuntijoista. Neil on pätevä tuoremehuterapeutti ja rekisteröitynyt vaihtoehtoisen lääketiedeyhdistyksen jäsen. Nettisivustonsa (naturaljuicejunkie.com) sekä mehu-detox-ohjelmiensa välityksellä hän on auttanut tuhansia ihmisiä ympäri maailmaa parantamaan terveyttään. Neilin reseptejä kuvataan usein ""liian herkullisiksi ollakseen terveellisiä"". Neil isännöi usein loppuunmyytyjä tapahtumia ympäri Isoa-Britanniaa jatkaessaan mehukkaan elämäntavan hyötyjen jakamista. "

Jan Bennett

ThermoCookin ansiosta alkaa näyttämään siltä, että olen tarpeeton omassa keittiössäni! Antakaas kun kerron teille tästä uskomattomasta laitteesta..ThermoCook on todella jokaisen ruuanlaittajan toteutunut unelma. En tietenkään tarkoita, ettenkö minä tai kuka tahansa osaisi tehdä ruokaa, mutta ThermoCook tekee kaikesta niin paljon helpompaa. Jopa perunamuusi valmistuu alusta loppuun alle 18 minuutissa...Laitteen mukana tuleva reseptikirja sisältää yli 90 reseptiä ja kun olet kokeillut niitä, voit tietysti kehitellä omia reseptejäsi, kuten minä tein tämän yksinkertaisen curryvihanneskeiton kanssa... Read More

 

Jan Bennet on aglugofoil.comin ylläpitäjä, joka kuuluu Iso-Britannian top 100 ruokablogien joukkoon. Tuhansine sosiaalisen median seuraajineen, Jania pidetään kotiruuan asiantuntijana ja hän käyttää työhönsä vain parhaita keittiövälineitä.

The Veg Space

Valmistin tämän aterian tänään pääasiassa koekäyttääkseni uusinta ihastuttavaa keittiövempaintani, josta on lyhyessä ajassa tullut ykkösvaihtoehto lähestulkoon kaikissa ruuanlaittotehtävissä..Pahoittelen, että lista on näin pitkä (jälkiviisaana olisi ollut yksinkertaisempaa listata mitä se ei tee..tiskaa, kata pöytää, vaihda vaippoja)..mutta näettekö miksi rakastan sitä?!? Tämän laitteen ansiosta sinulla on kuin oma keittiöapulainen kanssasi keittiössäsi. Ei, oikeastaan se on kuin oma pääkokkisi! Sinun tarvitsee vain kertoa sille mitä haluat, heittää raa'at ainekset kulhoon ja mennä sohvalle lepäämään, (tai todennäköisesti lataamaan pyykkikonetta!) ja tulla takaisin kun päivällinen on valmis... Read More

 

Katella on Cordon Vert ammattidipomi kasvisruuanvalmistuksesssa ja hän ylläpitää omaa nettisivustoaan TheVegSpace.co.uk, jonka sekä Guardian, Red Magazine ja Vegetarian Living Magazine ovat listanneet Ison-Britannian top 10 kasvisruokablogien joukkoon. Hänen reseptejään on julkaistu Cook Vegetarian Magazinessa, the Observer Food Monthlyssa sekä muissa alan lehdissä. Hän voitti Vegetarian Societyn pitämän 'Vegetarian Chef of the Future Competition'in (tulevaisuuden kasvisruokakokkikilpailu) ja vuonna 2011 hän loihti myös 'Ison-Britannian maistuvimman lihattoman aterian' ja voitti Lina McCartney Foods kilpailun.

Janice Pattie

The ThermoCook is made by the people behind the Froothie Power Blenders and Smoothie Makers.
Tässä kypsentävässä monitoimilaitteessa on monia toimintoja. Minä kuvailisin sitä suurena 2 litran teräsblenderinä, joka on samaan aikaan vähän kuin kattila, koska sillä voit kypsentää, lämmittää ja myös sekoittaa. Tämä on tietysti kovin yksinkertaistettu kuvaus, koska Optimum ThermoCookissa on yli 20 toimintoa, jotka kaikki on suunniteltu auttamaan sinua luomaan vaikuttavia, ravinteikkaita ja lisäaineettomia aterioita perheellesi...Read More

 

Janice on arvostettu ruokabloggaaja Skotlannista. Hänen bloginsa Farmersgirl Kitchen jakaa inspiroivia ja yksinkertaisia kotiruokareseptejä. Janice on voittanut useita reseptikilpailuja ja hänen reseptejään on julkaistu the Guardianissa ja Wayfairissä. Ruokakiertueella Nova Scotiassa hän sai 7 päivän aikana 88 782 Twitter -jakoa.

Elizabeth Atia from ‘Elizabeth’s Kitchen Diary’

So what can the Thermocook do? Everything! No seriously, besides babysitting, cleaning the windows and washing the dishes this machine can do almost everything! …So far in my Thermocook I’ve made cauliflower soup, a breakfast smoothie, bread dough, broad bean and Parmesan dip, lemon curd, icing sugar (true story! This machine is powerful enough to blitz granulated sugar into icing sugar! No more being caught out without enough icing sugar again!), melting moments cookies, anzac biscuits, peanut butter cookies (three different cookies for our family Christmas tree decorating party, pictured below), a pavlova (both the whipped egg whites and the whipped cream topping), ginger beer, mulled wine, porridge, hot chocolate, creamy polenta and a fish pie – including steaming and whipping the creamy potatoes for the pie, hard cooking the eggs and making a most delicious sauce.Read More

 

Janice on arvostettu ruokabloggaaja Skotlannista. Hänen bloginsa Farmersgirl Kitchen jakaa inspiroivia ja yksinkertaisia kotiruokareseptejä. Janice on voittanut useita reseptikilpailuja ja hänen reseptejään on julkaistu the Guardianissa ja Wayfairissä. Ruokakiertueella Nova Scotiassa hän sai 7 päivän aikana 88 782 Twitter -jakoa.

* Vaaditut tiedot

1 000 €

1 000 €

Hintaan sisältyy ALV, mutta ei 10 € toimitusmaksua.

20 KÄTEVÄÄ TOIMINTOA

mukaanlukien ainutlaatuinen tee-se-itse-toiminto omien reseptien luomiseenPILKKOMINEN
VAAHDOTTAMINEN
AINESTEN YHDISTÄMINEN
EMULGOINTI
JAUHAMINEN
VAIVAAMINEN
KYPSENTÄMINEN
SEKOITTAMINEN
HÄMMENTÄMINEN
HÖYRYTTÄMINEN
PUNNITSEMINEN
TARKKA LÄMMITYS
SOSEUTTAMINEN
PAISTAMINEN
HIENONTAMINEN
HIDAS KYPSENTÄMINEN
VISPILÖINTI
VATKAAMINEN
KEITTÄMINEN
HAUDUTTAMINEN
OMA OHJELMA


TAKAAMME, ETTÄ TULET OLEMAAN TYYTYVÄINEN VALINTAASI!
KLIKKAA TÄSTÄ LISÄTIETOJA...TULET YLLÄTTYMÄÄN!

Markkinoiden Kattavimman Takuun Piiriin Sisältyy Moottori & Osat, Työ & Lähetyskulut & Asiakastuki

Lisää videoita tulossa pian... 

 • Johdanto

  Paljon enemmän kuin pelkkä yleiskone, ThermoCook Pro monitoimilaitteen ansiosta sinulla on ammattitason keittiöapuri kätesi ulottuvilla aina ruokaa laittaessasi.

  Optimum ThermoCook Pro on ainutlaatuinen keittiölaite ja se on suunniteltu erityisesti kiireisille ihmisille, jotka haluavat silti tarjota perheilleen ja itselleen tuoreita ja maistuvia aterioita, jotka ovat lisäksi terveellisiä. Laitteen toimintoihin on satsattu kuukausia intensiivistä tutkimus- ja kehitysinnovaatiota, jonka ansiosta se tekee kenestä tahansa kotikokista ammattitason keittiömestarin, joka osaa loihtia herkullisia ja terveellisiä reseptejä vain napin painalluksella.

  Ja koska tuotteen on valmistanut Optimum Appliances, voit olla varma, että saat korkealaatuisen laitteen kohtuulliseen hintaan. Valmistajamme asettaa tuotteen laadun aina etusijalle käyttäen laitteen kokoamiseen parhaita raaka-aineita ja laitteen pitkäikäisyys ja suorituskyky ovatkin ensiluokkaisia.

 • Miksi ostaisin ThermoCook Pro kypsentävän monitoimikoneen?

  Tiedämme, että päiväsi ovat täyteenbuukattuja ja että kalenterisi on pursuavan täynnä. Tiedämme myös, että haluat perheesi syövän ravinteikasta ja hyvänmakuista ruokaa, mutta sinulla ei ole aikaa olla keittiössä koko päivää valmistamassa sitä. Lopuksi tiedämme, että olet valmis investoimaan perheesi hyvinvointiin, mutta budjettisi ei ole rajaton.

  Joten teimme itsellemme haasteen: halusimme suunnitella huippulaadukkaan laitteen, joka pystyy samaan kuin ThermoMix TM-31, KitchenAid Cook Professor, ThermoChef ja MyCook Premium, mutta jonka hinta olisi kohtuullinen.

  Tuomme laitteen maahan suoraan valmistajalta Optimumilta ja myymme sen suoraan asiakkaalle ilman välikäsiä, ulkopuolisia jälleenmyyjiä, tuote-esittely –tai vähittäiskauppakustannuksia. Tämän ansiosta pystymme pitämään kulut alhaisina ja tarjoamme sinulle mahdollisuuden ostaa luotettavalta online-kauppiaalta (katso Lupauksemme alla).

 • TOIMINNOT

  ThermoCook Pro –laitteestasi tulee pian salainen aseesi, jonka avulla loihdit ikimuistoisia, aterioita, jotka ovat lisäaineettomia ja täynnä ravinteita. Se auttaa sinua jokaisessa askareessa ainesten pilkkomisesta kypsentämiseen ja siivoamiseen asti. Tässä on täydellinen lista laitteen toiminnoista:

  • -Pilkkominen: Kaikkea jauhelihasta pähkinöiden tai yrttien pilkkomiseen ja vihanneksiin salaatteja tai aterian valmistusta varten.
  • -Vaahdottaminen:Vaahdota kananmunan valkuaiset täydellistä munakasta, marengin tekoa tai jälkiruokia varten.
  • -Ainesten yhdistäminen: Yhdistä ainekset helposti.
  • -Emulgointi:Pehmeät, kermaiset salaatinkastikkeet, majoneesit ja taikinat
  • -Jauhaminen: Juuri jauhettua jauhoa riisistä tai siemenistä ravintoarvojen maksimoimiseksi
  • -Vaivaaminen: Tuoreita leipätaikinoita, pikkuleipätaikinoita tai muita leivottuja herkkuja.
  • -Kypsentäminen:Keitä, kiehuta tai hauduta kaikkea riisistä lihapulliin ja hilloista chileihin.
  • -Sekoittaminen:Yhdistä ainekset ja sekoita kunnes lopputulos on pehmeä.
  • -Hämmentäminen: Käyttäjän ei tarvitse pysyä koneen vieressä, koska kone hämmentää aineksia hänen puolestaan.
  • -Höyryttäminen: Loihdi täydelllisesti höyrytettyjä vihanneksia, lihaa, kalaa, hedelmiä, riisiä ja pastaa.
  • -Punnitseminen: Punnitsee tarkasti jokaisen ainesosan.
  • -Tarkka lämmitys: Lämmittää vauvanruuan tai suklaan tarkalleen 37-asteiseksi ja ylläpitää halutun lämpötilan.
  • -Soseuttaminen: Loihdi pehmeitä soseita ja vauvanruokaa.
  • -Paistaminen:Valmista herkullisia wokkeja kuten myös paistettua lihaa ja kasviksia.
  • -Hienontaminen:Hienonna aineksia, erityisesti lihaa, pieniksi palasiksi.
  • -Hidas kypsentäminen:Kypsennä ruokaa hitaasti useiden tuntien ajan alhaisessa lämpötilassa.
  • -Vispilöinti:Saa aikaan kevyen ja kuohkean lopputuloksen.
  • -Vatkaaminen:Vatkaa valkuaiset täydelliseen omelettiin tai marenkiin.
  • -Keittäminen:Keitä ruokia kiehuvassa nesteessä.
  • -Hauduttaminen:Hauduttaa ruuat hitaasti täydellisen kypsiksi.
  • -Oma ohjelma:Tämän ainutlaatuisen toiminnon avulla voit tallentaa lempireseptisi.

   

  Parasta on, että syömisen jälkeen sinun ei tarvitse käydä tiskivuoren kimppuun! ThermoCook Pro on helppo puhdistaa ja kaikki listatut lisäosat voi pestä tiskikoneessa. Se on todellakin niin helppoa.

 • Lupauksemme: Autamme sinua myös alkuperäisen ostopäätöksesi jälkeen

  Yhteistyömme ei tietenkään lopu siihen, kun päätät ostaa Optimum ThermoCook Pro laitteen meiltä. Se on ehkä helppokäyttöinen, mutta samalla myös hyvin hienostunut laite. Tämä tarkoittaa, että jatkuva asiakastuki ja –neuvonta auttaa sinua saamaan siitä irti kaiken mahdollisen hyödyn.

  Tämän takia Froothien tukitiimi onkin aina vain sähköpostiviestin päässä.

  Lisäksi Froothien asiakkaana saat ainutlaatuisen kuukauden palautusoikeuden. Jos et ole tyytyväinen Optimum ThermoCook Pro –laitteeseesi, sinun tarvitsee vain ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme 30 päivän sisällä laskien siitä päivästä, jolloin olet vastaanottanut tuotteemme. Saat rahasi takaisin kokonaisuudessaan emmekä vaadi selityksiä. Sinun tarvitsee ainoastaan huolehtia tuotteen lähetyskuluista.

 • Yhteenveto

  Optimum ThermoCook Pro kypsentävä monitoimikone saattaa näyttää yksinkertaiselta yleiskoneelta, mutta todellisuudessa se on ihan omaa luokkaansa. Heti ensi käytöstä se auttaa sinua loihtimaan viiden tähden terveellisiä ja maistuvia aterioita alusta loppuun ja kysyt itseltäsi miten olet ikinä pärjännytkään ilman sitä.

  ThermoCook Pro on tarpeeksi tehokas vastatakseen ammattikeittiön tarpeisiin, mutta samalla tarpeeksi edullinen tavallisen perheen budjetille ja se kestää eliniän. Sitä voi ajatella yhden laitteen henkilökohtaisena keittiöapulaisena.

Bundle Offer

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Optimum-tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä Suomessa

PayPal Logo

YHTEYSTIEDOT

 • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
  Unit 1/ 24, London Drive,
  Bayswater VIC 3153,
  Australia
 • Y-rekisteritunnus : NL 824103099B01
  Asiakaspalvelu : [email protected]

INSTAGRAM