442033189700
Korkealaatuiset kodinkoneet
suunniteltu Australiassa juuri sinulle.
 

" Vanhaa sanontaa lainaten: hyvästä LAADUSTA kannattaa maksaa, sillä LAATU kestää aikaa " - Justin Chellis, Ayr, Queensland.

Internet-sivu: www.food4health.com
Facebook: huntergathererhealthnut
Puhelin: 0431252585

Tehosekoitinarviot:

Hei! Ne, jotka eivät tunne minua, nimeni on Samantha Baird, ja olen Food for Thought:in omistaja. Minua pyydetään jatkuvasti suosittelemaan tehsekoittimia, joten ajattelin jakaa kokemuksiani kanssanne.

Ruokavalmentajana teen jatkuvasti ruuanvalmistusdemoja työ- ja kotikäyttöön. Sanotaan vaikka, että tehosekoittimeni saavat hyvää harjoitusta monta kertaa päivässä. Tänä vuonna olen käyttänyt muutamia näistä hintavista laitteista, joten tässä on raporttini:

Yksi ensimmäisistä tehosekoittimistani, Breville, hoiti hommansa jonkin aikaa. Se toimi hyvin niin kauan kuin laitoin perustuotteita, kuten banaania, riisimaitoa ja vähän hunajaa, mutta heti jos lisäsin vähän kasviksia tai taateleita, smoothien tuli kokkareita :( Jos rakastat smootheita kuten minä, tiedät että kokkareet ovat yksi asia, joita et halua smoothieesi. Tämä tehosekoitin tesi täysistopin kun lisäsin jäätä, kuului vain ikävä ääni ja laite hajosi.

Philips 1000W Compact 3-in1 Setup 3.4L monitoimikone. Halvempi vaihtoehto, ja laitteen monitoimikone-osa on hyvä. Laitteen tehosekoitin ei pysty käsittelemään jäätä myöskään ja taas laitteella on hankaluuksia sekoittaa sileä lopputulos. Laite ei ole kykenevä suorittamaan suurinta osaa tehtävistä, joihin pystyy nopteatempoinen tehosekoitin.

Breville - all in One. Rakastan tätä pientä laitetta, vaikka se ei olekaan tehosekoitin, se on enemmän kuin pieni monitoimikone ja sauvasekoitin yhdessä. Se on nopea ja helppo käyttää ja käytän sitä yhä joskus perunamuusin tekemiseen tai käytän sauvasekoitinta kurpitsakeiton survomiseen, kun se on vielä kattilassa. Se ei ole kovin tehokas, joten sitä ei todellakaan voi käyttää vihreän smoothien, pähkinämaidon tai pähkinävoin yms. tekemiseen.

Vita Easy oli seuraava isompi ostokseni. Sen aika kallis OVH-hinta  $799.00 oli ensimmäinen hidaste. Tämä kone muistuttaa paljon Vitamixia ulkonäöltään, joten päätin sen olevan sijoituksen arvoinen. Vita Easy mainostaa, että se pystyy sekoittamaan kokonaisia ruokia sekä suurimman osan nopetempoisille tehosekoittimille kuuluvista tehtävistä. Aluksi se vaikutti olevan todella hyvä ja tehokas laite. Jonkin ajan kuluttua  se ei ollut enää yhtä tehokas ja muutaman viikon kuluttua laitteen huono puoli, että siinä ei ole ylikuormitussuojanappia, oli selvästi huomattavissa. Tämä tehosekoitin ylikuumeni ja poltti sulakkeensa, mikä teki siitä käyttökelvottoman. Valitettavasti, palautettuani laitteen ja saatuani uuden tilalle kolme kertaa, olen myöntänyt tappioni: laite ei vastaa odotuksia eikä pysty suorittamaan siltä odotettavia tavallisia tehtäviä. Kolmannen vaihtamisen jälkeen VitaEasyn tuotetuki päätti, että vika taitaa olla käyttäjässä, eikä suostunut enää vaihtamaan laitetta. Oli aika löytää parempi vaihtoehto, jolta löytyy loistava asiakaspalvelu tukemaan tehokasta tuotetta.

Uusin suosikkini on Froothien Optimum 9400, sillä olen löytänyt tehosekoittimen, joka vastaa tarpeisiini ja jonka saa hyvin edulliseen hintaan. Rakastan tätä tehosekoitinta. Se, että tuotteen hinta on alle $500 ja, että lisäksi kyseessä on australialainen yritys, ovat hyviä lisäbonuksia. Kun teen vihreitä smoothieita, voin olla varma, että lopputulos on silkkisen pehmeä joka kerta. Lisään porkkanaa, punajuuria, kesäkurpitsaa, vihreitä vihanneksia jään kanssa ja laite sekoittaa ne ilman ongelmia. Olen myös tehnyt lämpimiä keittoja, välipala- ja proteiinipalloja sekä pähkinämaitoja ja -voita, tämä kone tekee ihan kaikkea. Lämpimästä keitosta jäätyneeseen sorbettiin ja kaikkea sen väliltä. Pidän myös paljon mahdollisuudesta ostaa laajennettu takuu. Siinä on turvallisuus-sammutus/ylikuormitusnappi, joten tätä laitetta en saa rikki :) Kun tilasin nämä tehosekoittimet, asiakaspalvelu oli fantastista. Asiakaspalvelutiimi kiirehti tuotteen toimitusta niin, että sain sen ajoissa yhteen tapahtumaan. Lisäksi sain jokaiseen kyselyyni tukea ja loistavaa palvelua tuotteen ostamisen jälkeen. En voisi olla tyytyväisempi valintaani ja suosittelen lämpimästi  tätä tehosekoitinta yksityis- ja ammattikäyttöön. Se on PAKKO saada!

 

 

 

 

 

 

 

Jos sinulla on kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä minuun!

 

Samantha Baird

Copyright Athena Solutions Pty Ltd

Optimum-tuotteiden ylpeä jälleenmyyjä Suomessa

PayPal Logo

YHTEYSTIEDOT

  • Athena Solutions Pty Ltd – Froothie (NL)
    Unit 1/ 24, London Drive,
    Bayswater VIC 3153,
    Australia
  • Y-rekisteritunnus : NL 824103099B01
    Asiakaspalvelu : [email protected]

INSTAGRAM